opc_loader

Opaal ketting hanger met synthetische blauwe vuur en amethyst silver plated

Artikelnr: HG0021

Opaal ketting hanger met synthetische blauwe vuur en amethyst

Deze kleurrijke hanger is ontworpen door Butair en staat prachtig bij iedere ketting. Je kunt de kleuren zilver, violet, blauw en groen erin terugvinden die zijn samen gebracht in een fantastisch ontwerp. De basis bestaat uit een sterke zilverkleurige legering die kleurvast is en bestand tegen krassen dankzij de afwerking met een extra geharde laag. Aan de bovenzijde zijn twee delen synthetisch opaal ingezet die in de vorm van een halve maan zijn geslepen, samen vormen ze een “V” vorm. Ze zijn blauw / groen van kleur en hebben een vlammend effect. Door de subtiel vormgegeven ringen aan de achterzijde van dit deel kan de ketting worden bevestigd.

Een prachtig geslepen synthetische amethist

Dit sieraad is zodanig ontworpen dat het belangrijkste element ervan het meeste in het oog springt: de synthetisch vervaardigde amethist. Een amethist is een uiterst kostbare edelsteen en is een violet kleurig mineraal uit de familie van de kwartschedelstenen. Normaal gesproken is een echte amethist van deze afmeting ontzettend kostbaar maar dankzij het synthetische proces hebben we het toch betaalbaar gemaakt. Het eindresultaat is een amethist die met het blote oog bijna niet van echt te onderscheiden is. Het heeft een diepe violette kleur, is prachtig helder en dankzij de zorgvuldige slijping met vele schakeringen zal het prachtig glinsteren wanneer er licht op valt.

Een bijpassende ketting

Je kunt deze hanger uiteraard los bestellen als je nog de beschikking hebt over een bijpassende ketting. Mocht dat niet het geval zijn kijk dan vooral even bij het gedeelte “kettingen” op onze website. Hier bieden we kettingen in alle soorten en maten aan en je zult er zeker eentje vinden die je mooi vind én die goed bij deze ketting past. Als je ze samen in één bestelling afneemt hoef je bovendien maar één keer verzendkosten te betalen en dat is gunstig voor je portemonnee!

36,45

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Opaal ketting hanger met synthetische blauwe vuur en amethyst silver plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Opaal ketting hanger met synthetische blauwe vuur en amethyst silver plated


Aanbevolen Sieraden: