opc_loader
Sieraden aanbieding

Oorbellen knopjes zilveren onregelmatige ring met zirkonia zilver 925

Artikelnr: OB0060

Oorbellen knopjes zilveren onregelmatige ring met kleine zirkonia zilver 925

Ringen, glimmende zirkonia’s en glanzend zilver van hoge kwaliteit. Met de aanschaf van deze set oorknopjes beschik je hier in één keer allemaal over. De oorknopjes zijn op speelse wijze opgebouwd uit zilveren deeltjes in de vorm van onregelmatige ringen. De strakke en rechte afwerking van de ringen geven het sieraad een zeer moderne uitstraling. Tussen de ringen in prijken glimmende en prachtig afgewerkte kleine zirkonia’s die op subtiele wijze samenspelen met het glanzende zilver. De knopjes zijn als geheel in de vorm van een ring afgewerkt en hebben een diameter van 11 millimeter gekregen.

Oorknopjes zijn van alle tijden

Al drie duizend jaar voor Christus droegen onze voorouders oorbellen en oorknopjes. Het was destijds meer een symbool van status voor de rijkste mensen en ze werden dan ook vrijwel uitsluitend van edelmetalen als zilver en voornamelijk goud vervaardigd. Door de jaren heen werden de oorsieraden steeds diverser in ontwerp maar ook in de gebruikte materialen. Er werden nieuwe edelstenen en diamanten ontdekt en verwerkt tot sieraden. Tegenwoordig zien we een verandering in deze stokoude opvatting, sinds kort worden sieraden namelijk ook gemaakt van bijvoorbeeld titanium, hout, glas, en zelfs beenderen. Deze materialen zijn doorgaans wat duurzamer maar hebben wel als nadeel dat ze vaak wat minder lang mee gaan.

Zirkonia: de betaalbare diamant

In deze prachtige oorknopjes zitten zoals eerder vermeld kleine zirkonia’s verwerkt. Zirkonia’s zijn door de mens gemaakte steentjes die de eigenschappen van een echte diamant zeer dicht benaderen. Het proces is tegenwoordig zelfs zo goed dat een zirkonia met het blote oog bijna niet meer te onderscheiden is van een echte diamant. Het grote voordeel is echter dat een zirkonia vele malen goedkoper is dan een diamant. Door de slijping met veel schakeringen zoals die hier is toegepast schitteren ze prachtig en in vele kleuren wanneer het (zon)licht erop valt.

29,85

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  1  stuk(s) op voorraad
Oorbellen knopjes zilveren onregelmatige ring met zirkonia zilver 925 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oorbellen knopjes zilveren onregelmatige ring met zirkonia zilver 925


Aanbevolen Sieraden: