opc_loader

Oorbellen knopjes geplatineerd zilveren engel en duivel met rode hart vorm zirkonia zilver 925

Artikelnr: OB0031

Mensen dragen al eeuwenlang sieraden. Er is in de loop der jaren wel behoorlijk wat veranderd op het gebied van de sieradenmode en tegenwoordig is er dan ook aanzienlijk meer beschikbaar dan vroeger. Sieraden worden zowel gedragen tijdens bijzondere momenten en gelegenheden, alsook dagelijks, afhankelijk van het soort sieraad en het design. Oorbellen zijn misschien wel een van de meest gedragen soorten sieraden naast kettingen en ringen. Wanneer je op zoek bent naar een leuke aanvulling van je collectie oorbellen met een vrolijke en kleurrijke uitstraling dan zijn deze geplatineerde zilveren knopjes met een rood hartje, een duivel en een engel symbool een absolute aanwinst.

48,85

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  1  stuk(s) op voorraad

Het contrast van het goed en het kwaad gecombineerd in een set oorknopjes

Oorbellen worden niet alleen gedragen vanwege de looks en de uitstraling, maar ook vanwege de symbolische waarde en betekenis. Deze set oorknopjes is een mooi voorbeeld van hoe sieraden ook veel betekenis kunnen meedragen. De rode hartjes staan voor de liefde in het leven. De engel op het knopje op het ene oor staat voor al het goede en kan ook symbool staan voor bescherming. Het duiveltje op het andere knopje staat symboliek voor de zonde en de ondeugendheden van het leven. Het contrast van dit zogenaamde goed en kwaad samen verwerkt in een set knopjes waarin het rode glinsterende hart aan beide kanten het middelpunt vormt, zorg voor een betekenisvol en tegelijkertijd ook speels effect.

Contrast van geplatineerd zilver en rode hartjes zorgt voor een mooi effect

Oorknopjes zijn ontzettend populair en een van de redenen hiervoor, is omdat knopjes op de oorlel worden gedragen en niet heel groot zijn van formaat. Door de subtiele afmetingen springen de knopjes niet helemaal uit het oog en zijn deze makkelijk te dragen tijdens verschillende gelegenheden. De rode hartjes zorgen wel dat de knopjes gezien worden en vormen een mooi effect in combinatie met het geplatineerde zilver van de rest van de knopjes. De oorknopjes zijn gemaakt van S925 zilver dat veel voor dit type sieraden wordt gebruikt en niet alleen mooi is qua glans en kleur, maar ook zeer stevig is en niet snel zal breken of buigen. De oorknopjes zijn precies een centimeter bij een centimeter groot en vallen erg mooi over de oorlel heen. De knopjes dragen daarnaast erg prettig door het relatief lichte gewicht van slechts twee gram.

Oorbellen knopjes geplatineerd zilveren engel en duivel met rode hart vorm zirkonia zilver 925 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oorbellen knopjes geplatineerd zilveren engel en duivel met rode hart vorm zirkonia zilver 925


Aanbevolen Sieraden: