opc_loader
Sieraden aanbieding

Oorbellen knopjes zilveren holle hartjes zilver 925

Artikelnr: OB0092

Oorbellen knopjes zilveren holle hartjes

Verwen je oren eens met deze mooie zilveren oorknopjes met hartjes van ons huismerk Geshe. Met Geshe ben je verzekerd van de beste kwaliteit sieraden en dat altijd tegen een uiterst gunstige prijs. De hartjes zijn op subtiele en sierlijke wijze vormgegeven, hebben een breedte van 19 millimeter en een hoogte van 19 millimeter. Met behulp van het pinnetje aan de achterzijde van het hartje kun je het oorsieraad door het oor doen. Omdat het pinnetje aan de bovenzijde is geplaatst valt het hartje op mooie wijze over de onderzijde van je oor. Middels de stevige sluiting, die eveneens van zilver is vervaardigd, maak je het oorknopje stevig vast en hoef je er niet snel ongerust over te zijn dat je het sieraad zal verliezen.

19,99

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  10  stuk(s) op voorraad

De beste kwaliteit zilver

Voor deze oorbellen is uiteraard gekozen voor de best denkbare materialen. Er is zilver gebruikt dat is voorzien van het “Sterling 925” keurmerk. Zilver dat dit keurmerk draagt, bestaat voor maar liefst 92.5% uit zilver en voor het overige gedeelte uit koper. Omdat het materiaal anders te zacht zou worden om sieraden van te maken is het noodzakelijk om de koper toe te voegen. We willen uiteraard garant kunnen staan voor de duurzaamheid van onze producten. Door deze legering is het materiaal dermate hard dat je niet snel bang hoeft te zijn voor krassen of ander soort beschadigingen. Van deze oorknopjes zul je dan ook lange tijd plezier hebben.

Waar staat een hartje voor

Uiteraard staat het hart symbool voor de liefde, gaat jouw hart immers niet sneller kloppen wanneer je jouw geliefde weer eens ziet? Maar wist je dat er ook diepere betekenissen aan dit symbool verbonden zijn? In Egypte bijvoorbeeld dacht men lang geleden dat het geweten lag opgeslagen in het hart. Wanneer iemand dood ging werd het hart gewogen en wanneer deze te zwaar werd bevonden zou dit vanwege slechte daden tijdens het leven zijn. De persoon werd dan niet toegelaten tot het hiernamaals.

Oorbellen knopjes zilveren holle hartjes zilver 925 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oorbellen knopjes zilveren holle hartjes zilver 925


Aanbevolen Sieraden: