opc_loader

haar ketting bollywood statement kroon

Artikelnr: HS0231

Van ons huismerk Urban Pulse komt deze werkelijk prachtige haar ketting. Heb je een bruiloft, gala of wil je gewoon een avond extra opvallend voor de dag komen? Dit unieke kwaliteits sieraad dat gedragen wordt in het haar verzekerd je van een onvergetelijke avond! De basis van deze haar ketting bestaat uit drie banden met breed geschakelde schakels. Hierdoor vallen ze breed over het haar, de buitenste twee banden zijn aan de zijkanten opgeleukt met bolvormige hangertjes voor een nog mooiere uitstraling. Aan de voorzijde is de kroon uitgerust met een zowel kleurrijke als glinsterende hanger. Op de hanger zijn vijf druppelvormige stenen met veel precisie ingezet. De buitenste twee stenen zijn helder en zullen door de vakkundige slijping fel glinsteren in het licht in alle kleuren van de regenboog. De middelste drie stenen zijn roze en met evenveel zorg geslepen.

20,85

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  3  stuk(s) op voorraad

Elastische sluiting

Aan de achterzijde is dit sieraad ook met veel oog voor detail afgewerkt. De buitenste twee banden zijn aan de achterzijde ingezet met nog eens twee groene en één heldere, in diamantvorm geslepen, fel fonkelende stenen. Ondanks dat het sieraad in eerste instantie vrij complex oogt, is de juiste bevestiging op je hoofd ervan een fluitje van een cent. Door middel van de elastische band trek je de haar kroon namelijk eenvoudig weg over het hoofd en het zit direct als gegoten.

Bollywood statement

Bollywood staat zoals wellicht bekend voor de film industrie in India, dit sieraad verwijst daar op subtiele wijze naar. India is namelijk al vele eeuwen toonaangevend als het gaat om extra in het oog springende sieraden zoals deze. Bij een Indiase bruiloft is de bruid rijkelijk versiert met zeer complexe sieraden als kettingen en armbanden, uiteraard mag een prachtige haarkroon ook niet ontbreken. Vanwege het glamoureuze karakter en de oorsprong van haar kettingen die in India ligt, maak je met dit prachtige haarstuk met recht een Bollywood statement!

haar ketting bollywood statement kroon heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
haar ketting bollywood statement kroon


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden