opc_loader
Sieraden aanbieding

Antieke zilverkleurige haarketting boho stijl met vintage munten

Artikelnr: HS0228

Uniek sieraad voor een prachtige en stijlvolle uitstraling

Mensen gebruiken sieraden om er net wat mooier uit te zien, als extra decoratie op het lichaam. We zijn natuurlijk allemaal bekend met de vele ringen, oorbellen kettingen en andere welbekende sieraden, maar een sieraad die eigenlijk al eeuwenoud is en steeds meer in populariteit toe begint te nemen, is de haarketting. Dit type ketting plaats je op het hoofd in het haar en geeft je de gelegenheid om in enkele seconden je totale look te veranderen in een prachtige stijlvolle uitstraling!

Driedelige ketting met vintage munten

Dit sieraad bestaat uit een driedelige ketting van eenvoudige zilverkleurige ronde schakeltjes die over de omtrek van het hoofd lopen en recht boven, over het hoofd, van de voor- tot de achterkant doorloopt. Aan de voorkant hangen vier vintage munten van gelijk formaat met dezelfde vormgeving en een grotere munt met een unieke vorm, die zorgt voor een symmetrische en stijlvolle look.

De kleinere munten aan de zijkanten vallen net langs de haargrens en de middelste munt valt prachtig over het midden van het voorhoofd. Door het patroon van de munten bedekken deze niet het voorhoofd, maar kijk je er als het ware doorheen, waardoor deze haarketting een stijlvolle en open uitstraling heeft.

Boho-stijl haarketting in lengte verstelbaar

Van oudsher was de haarketting in Egypte, maar ook in het oude Rome al een veel gedragen sieraad, wat stond voor welvaart en rijkdom. Tegenwoordig worden haarkettingen vooral gebruikt voor bijzondere gelegenheden en gebruikt voor een stijlvolle en unieke uitstraling.

De haarketting geeft net even die extra finishing touch aan een bijzondere outfit, voor bijvoorbeeld een gala of een bruiloft. Het is dan ook geen wonder dat je dit sieraad steeds vaker tegenkomt. Je zult zien dat je bij het dragen van dit prachtige sieraad diverse complimenten in ontvangst kunt nemen. De haarketting is geschikt voor vrijwel elke type formaat hoofd en gezicht en is verstelbaar in lengte, doormiddel van de ronde schakeltjes aan de achterzijde, die met een enkelsluiting op maat vastgemaakt kunnen worden.

De ketting die over het midden van het hoofd vanaf het voorhoofd naar de achterzijde loopt is 53.5 centimeter lang en de beide schakel kettingen die aan de zijkant rond de contour van het hoofd aan de achterkant weer bij elkaar komen, zijn allebei 59.5 centimeter lang. Ben jij op zoek naar een uniek sieraad voor een bijzondere gelegenheid die je outfit helemaal afmaakt? Dan zit je met deze schitterende haarketting in boho-stijl helemaal goed!

18,45

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Antieke zilverkleurige haarketting boho stijl met vintage munten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Antieke zilverkleurige haarketting boho stijl met vintage munten


Aanbevolen Sieraden: