opc_loader

Haar ketting boho met turkoois steentjes

Artikelnr: HS0158

Haar ketting boho met turkoois steentjes

Deze prachtige goudkleurige haar ketting is van het merk Geshe. Geshe staat bekend om haar originele ontwerpen en zeer betaalbare sieraden van uitzonderlijk goede kwaliteit. De basis van dit sieraad is een ketting die volledig om het hoofd kan worden geplaatst en eenvoudig, op vrijwel iedere gewenste lengte, kan worden bevestigd aan de achterzijde. Er loopt eenzelfde ketting midden over het hoofd zodat het sieraad goed op zijn plaats blijft zitten. Vervolgens is de ketting voorzien van vijf, prachtig gekleurde, turquoise steentjes. Tussen de steentjes zijn iedere keer vier kleinere en subtiel vervaardigde kettinkjes geplaatst. Deze kleinere kettinkjes hebben twee verschillende type schakels.

19,45

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Waar staat boho voor?

Boho staat voor niets minder dan “Bohemian Homeless”. Dit is een manier van kleden die gebaseerd is op de manier van leven van met name de hippies in de jaren zestig en zeventig. Deze specifieke manier van kleden kenmerkt zicht door doorgaans langere rokken en jurken. Ook zijn er veel invloeden van andere culturen in te vinden en worden er veel natuurlijke materialen zoals hout toegepast. Daarnaast zie je ook een grote variatie aan verschillende opvallende sieraden zoals haar kettingen, waarvan dit sieraad een prachtig voorbeeld is.

Hebben turquoise steentjes een betekenis?

Turkoois is een combinatie van de kleuren groen en blauw. Eigenschappen en emoties die vaak geassocieerd worden met turkoois zijn kalmte, vredigheid en ontspanning. Verder staat het symbool voor een levenslustig persoon, iemand die voornamelijk naar buiten gericht is zonder zichzelf daarbij uit het oog te verliezen. Iemand die de kleur draagt laat daarmee aan de buitenwereld zien dat hij of zij: open staat voor vernieuwing en verandering in het leven, zowel origineel als erg inventief kan zijn, vooruit denkt met open gedachten en zowel sociaal denkend als vrijheidslievend is. Kortom, naast dat het simpelweg een mooie kleur is zijn er nog veel meer redenen te bedenken om deze kleur te dragen.

Haar ketting boho met turkoois steentjes heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Haar ketting boho met turkoois steentjes


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden