opc_loader

Zilveren armband golven S925 platinum plated

Artikelnr: AB0167

Zilveren armband golven S925 platinum plated

Deze sierlijk vormgegeven armband is gemaakt van Sterling 925 kwaliteitszilver en opgebouwd uit uniek vormgegeven schakels die aan golven doen denken. Het midden van het sieraad bestaat uit een stevig middengedeelte dat met een breedte van 28 millimeter en een hoogte van acht millimeter wat groter is dan de andere schakels. Aan weerszijden van het middengedeelte zijn vier prachtige en fijn vervaardigde schakels te vinden in dezelfde stijl. Deze zijn met een breedte van zestien millimeter en een hoogte van acht millimeter wat kleiner dan het middenstuk. Aan één uiteinde is een zogenaamde lobsterschakel bevestigd waarmee je de armband met slechts één hand stevig kan sluiten. Aan het andere uiteinde tref je nog een zevental schakeltjes aan waarmee het sieraad op verschillende lengtes gesloten kan worden. Hierdoor is de lengte af te stellen tussen vijftien en achttien centimeter. Het totale gewicht van dit alles is slechts drie gram waardoor het uiterst comfortabel te dragen is.

36,45

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  2  stuk(s) op voorraad

Gemaakt van goed zilver

Het zilver dat is gebruikt voor het maken van dit stuk is voorzien van het Sterling 925 keurmerk. Dit verzekerd je ervan dat er niet zomaar zilver is gebruikt maar zilver van bijna pure kwaliteit. Het getal 925 betekend namelijk dat het materiaal voor maar liefst 92.5% uit puur zilver is vervaardigt. Een hoger percentage puur zilver is niet bruikbaar voor de verwerking in sieraden. Het materiaal zou dan te zacht worden en te kwetsbaar voor krassen en andere beschadigingen.

Een glanzende en beschermende afwerking

Als afwerking is gekozen voor een klein laagje platina. Dit materiaal heeft de eigenschap dat het zorgt voor een mooie en subtiele glans van het tijdloze zilver. Tegelijkertijd is het een ontzettend hard materiaal waardoor het ook zorgt voor een goede bescherming van deze prachtige armband. Hierdoor zullen er niet snel krassen ontstaan en blijft de mooie glans onaangetast. Door de gebruikte materialen en de goede afwerking is dit een sieraad waar je voor vele jaren plezier van kunt hebben.

Zilveren armband golven S925 platinum plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zilveren armband golven S925 platinum plated


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden