opc_loader

Zilveren armband vijf klavertjes vier S925 platinum plated

Artikelnr: AB0168

Zilveren armband vijf klavertjes vier S925 platinum plated

Het is altijd prettig wanneer het geluk je toe lacht en de dingen net even meezitten wanneer jou dat goed uitkomt. Helaas is dat lang niet altijd het geval en kunnen de meeste mensen soms wel wat extra geluk gebruiken. Laat daarom niets meer aan het toeval over en verzeker jezelf van vrijwel eindeloos geluk door deze armband van Vivienne Stone aan te schaffen. De armband is namelijk voorzien van maar liefst vijf klavertjes vier die jouw geluk een flinke duw in de rug zullen geven!

48,65

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Kenmerken van deze armband

Het materiaal dat is gebruikt voor het maken van deze armband is zilver. Niet zomaar zilver maar echt kwaliteitszilver dat is voorzien van het Sterling 925 keurmerk. Om het zilver af te werken is het voorzien van een stevig laagje platina. De vijf sierlijk vormgegeven klavertjes vier vormen het midden van de armband en zijn per stuk zowel acht millimeter hoog als breed. Aan weerszijden van het midden zitten zes rechthoekige schakels met een doorsnede van twee millimeter. Dankzij de handige extra schakels aan het uiteinde kun je de armband op de door jouw gewenste lengte sluiten tussen vijftien en achttien centimeter. Door middel van de zogenaamde lobstersluiting kun je het sieraad comfortabel en stevig met slechts één hand sluiten. Met een gewicht van net vier gram zul je bijna niet in de gaten hebben dat de armband om je pols zit wat erg prettig is met dragen.

Afgewerkt met platina

Zoals gezegd is het zilver afgewerkt met een stevig laagje platina. Platina is één van de hardste materialen die we kennen en dus met uitstek geschikt om het veel zachtere materiaal zilver te beschermen. Hierdoor hoef je er niet snel bang voor te zijn dat het zilver zal beschadigen of vaal zal worden. Een tweede eigenschap van platina is dat het de toch al mooie glans van zilver nog verder versterkt. Door deze afwerking ben je dan ook verzekerd van een prachtig glanzend sieraad dat voor lange tijd mooi zal blijven.

Zilveren armband vijf klavertjes vier S925 platinum plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zilveren armband vijf klavertjes vier S925 platinum plated


Aanbevolen Sieraden: