opc_loader

Zilveren armband met gekoppelde zirkonia S925

Artikelnr: AB0166

Zilveren armband met gekoppelde zirkonia

Deze Vivienne Stone armband heeft door haar lange glanzende schakels een prachtige tijdloze uitstraling gekregen. Op het materiaal zijn geen concessies gedaan, naast het beste zilver dat er op de markt verkrijgbaar is zijn er maar liefst drie grote zirkonia’s ingezet. De kristallen hebben een doorsnede van wel 0,5 centimeter en zijn op zeer professionele wijze geslepen. De heldere kristallen zijn door onze vakkundige edelsmid op sierlijke wijze in het juweel gezet waardoor ze nog beter tot hun recht komen. De zirkonia’s zijn aan elkaar gekoppeld middels speels vormgegeven zilveren delen. Het is werkelijk een prachtstuk geworden en we zijn dan ook trots deze armband in onze collectie toe te kunnen voegen.

Erg handig is de mogelijkheid om de lengte af te stellen van 16 tot wel 18,5 centimeter. Je bevestigt de veersluiting eenvoudig met één hand aan een gourmet schakel naar keuze, en de armband past perfect om vrijwel iedere pols.

46,35

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  2  stuk(s) op voorraad

Wat is een zirkonia nu eigenlijk precies?

Omdat dit sieraad deze zeer mooie zirkonia’s bevat vertellen je graag wat meer over dit type siersteen. Het beste kun je een zirkonia vergelijken met een diamant. Een echte diamant is natuurlijk veel waardevoller, maar wanneer we naar het ontstaan kijken is een diamant gevormd door de natuur en is een zirkonia door mensen vervaardigd. Door de geselecteerde materialen tot wel vijfduizend graden te verhitten ontstaan prachtige foutloze kristallen. Ze hebben een fonkeling en een grote hoeveelheid kleurschakeringen, dit is afhankelijk van de toegepaste slijpwijze. Met het blote oog zijn de zirkonia en een diamant bijna niet van elkaar te onderscheiden!

Zilveren armband met gekoppelde zirkonia S925 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zilveren armband met gekoppelde zirkonia S925


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden