opc_loader

Handgemaakte zilveren ring riem met zirkonia S925 platinum plated

Artikelnr: RG0018

Handgemaakte zilveren ring riem met zirkonia S925 platinum plated

Deze ring is volledig met de hand vervaardigd en is dan ook het onbetwiste topstuk in de collectie van Bling Classics – New Bling. Het ontwerp is ontzettend origineel en bevat erg leuke details voor de liefhebber. Een ring in de vorm van een riem, compleet met oog aan de voorzijde en een gedetailleerd vormgegeven gesp is het eindresultaat. Kosten noch moeite zijn gespaard tijdens de creatie van dit sieraad en dat is te zien. De band van de riem loopt zo vloeiend door het oog dat het wel lijkt of er leder is gebruikt in plaats van kwaliteitszilver!

Materiaal van topkwaliteit

Dit sieraad is volledig met de hand gemaakt, zoveel energie wordt natuurlijk alleen geïnvesteerd als er ook materiaal van topkwaliteit wordt toegepast. Voor het maken van dit sieraad is dan ook gekozen voor prachtig zilver voorzien van het Sterling 925 keurmerk. Aan de binnenzijde zijn dan ook de initialen S925 gegraveerd wat jou garandeert dat er echt zilver is gebruikt. Het getal 925 staat voor het percentage 92.5 en betekend dat er minimaal 92.5% puur zilver is gebruikt. De enige reden dat er geen hoger percentage puur zilver werd toegepast is dat het zilver anders te zacht en dus te kwetsbaar wordt. Het gave ontwerp en de vorm zouden dan makkelijk aangetast kunnen worden en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Blijvende glans dankzij afwerking met platina

Zilver van deze kwaliteit heeft van zichzelf een stijlvolle en tijdloze glans. Het blijft echter vrij kwetsbaar en kan dus normaal gesproken makkelijk beschadigd worden. Om deze reden is de ring dan ook zorgvuldig afgewerkt met een laagje platina. Dit laagje geeft het zilver een nog intensere glans dan het van zichzelf al heeft. Daarnaast zorgt het voor een goede bescherming tegen krassen en verkleuring waardoor je er gerust op kunt zijn dat je dit sieraad voor lange tijd en met veel plezier kunt blijven dragen.

32,85

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Handgemaakte zilveren ring riem met zirkonia S925 platinum plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Handgemaakte zilveren ring riem met zirkonia S925 platinum plated


Aanbevolen Sieraden: