opc_loader

Unisex retro open zilveren ring met kristal S925 platinum plated

Artikelnr: MR0013

Platinum plated unisex open retro ring met kristal

Sieraden zijn van alle tijden en van alle windstreken. Sinds honderden jaren en waar ook ter wereld komen we tal van verschillende soorten sieraden tegen in ontelbare soorten en maten. Uiteraard zijn er verschillende sieraden die populair zijn in verschillende culturen. We zien in onze West-Europese cultuur ook steeds vaker terug dat niet alleen vrouwen, maar ook mannen steeds vaker sieraden dragen. Een sieraad kan puur decoratief en voor de sier zijn, maar kan ook staan voor een bepaalde symboliek of een betekenis. Je kan hierbij denken aan de rol van een talisman of een sieraad die een bijzondere band tussen twee mensen benadrukt. Ben jij op zoek naar een ring die zowel jij als iemand anders kan dragen om de band tussen jullie twee te benadrukken? Bekijk dan nu deze unisex retro ringen met kristal.

38,85

Kleur

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Benadruk de unieke band tussen twee mensen met deze prachtige ringen

Soms is het lastig om een ring te vinden die zowel bij jou als bij je partner, vriend of vriendin past. Met deze platinum plated retro ring zul je hier een stuk minder moeite mee hebben. Deze ringen zijn dusdanig vormgegeven dat ze perfect passen bij zowel mannen als vrouwen en zeer geschikt zijn om alle dagen van het jaar te kunnen dragen. Deze prachtige ringen kun je gebruiken als ring om je relatie met je partner te bezegelen, maar is ook uitermate geschikt om een vriendschap met iemand te benadrukken door allebei dit sieraad te dragen. Wanneer je een van deze ringen cadeau doet en deze mooie boodschap zal overbrengen kun je rekenen op behoorlijk wat waardering.

Symbolische unisex ringen met kristallen

Deze ringen zijn zoals gezegd unisex, wat wil zeggen dat ze genderneutraal zijn en zowel door de man als vrouw gedragen kunnen worden. De ring bestaat uit twee delen met in het midden een prachtig gekleurd kristal. Op de ene ring is dit kristal zwart en op de andere donkerblauw. Ook de kleuren zijn zowel geschikt voor dames als voor heren. De ring zelf is van 925 Sterling zilver en is aan de ene kant egaal met een mooie glans en aan de andere kant van het kristal is deze gevlochten en iets breder. Dit contrast zou je symbolisch kunnen beschrijven als twee verschillende persoonlijkheden of karakters die in het kristal samenkomen. Door dit contrast krijgt de ring een meer opvallende uitstraling die zeker in het oog zal springen en positief zal opvallen zonder daarmee over de top te zijn.

Unisex retro open zilveren ring met kristal S925 platinum plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Unisex retro open zilveren ring met kristal S925 platinum plated


Aanbevolen Sieraden: