opc_loader
Sieraden aanbieding

Zilveren oorbellen dames oorringen platinum vergulde zilver 925 creolen

Artikelnr: OB0314

Zilverkleurige oorbellen hoepel platinum vergulden

Deze set stijlvolle oorbellen is een aanwinst voor ieder oor. Het tijdloze en simplistische ontwerp is op geraffineerde wijze gecombineerd met goed afgewerkte materialen van uitstekende kwaliteit. Of je nou gaat shoppen met vriendinnen, een zakelijk diner hebt of gewoon iets gaat drinken in de bar, ze combineren zonder probleem met iedere gelegenheid. Deze set is ontworpen door de makers van Sweet Core en staat om die reden garant voor originaliteit en kwaliteit. De oorbellen hebben een diameter van tien millimeter en een dikte van drie millimeter gekregen. Aan de achterzijde prijkt de letter en cijfercombinatie “S925” wat betekend dat het voldoet aan de Sterling 925 eisen voor zilver.

De creool als verzekering

Wanneer een oorbel in de vorm van een ring wordt gemaakt, zoals bij deze set het geval is, noemen we dat ook wel een creool. Creolen kunnen zowel klein en subtiel zijn als erg groot en opvallend. Een grappig weetje is dat de creool vroeger ook veel gebruikt werd door zeelieden. Ze droegen één of meerdere creolen in hun oor als een soort verzekering. Zouden ze namelijk ooit van boord slaan en verdrinken in het water zorgde de creool ervoor dat ze iets waardevols bij zich hadden. Hierdoor konden ze op een goede manier begraven worden wanneer ze ergens zouden aanspoelen. Een soort voorloper van de uitvaartverzekering zeg maar.

Afgewerkt met zorg

Voor deze set oorbellen is gekozen voor materialen van uitstekende kwaliteit. Materialen van een dergelijke kwaliteit vragen om een goede afwerking en dat heeft hier dan ook met zorg plaatsgevonden. Nadat de pasvorm tot in perfectie was gevormd is het materiaal voorzien van een ultra harde laag. Deze laag heeft drie voordelen:   

1. Het glanst nog mooier dan wanneer de laag niet is toegebracht.

2.Het materiaal wordt beter beschermd tegen krassen en ander soort beschadigingen.

3.Het zorgt ervoor dat de oorbellen nog beter kleurvast zijn waardoor je niet bang hoeft te zijn voor verkleuring.

18,95

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Zilveren oorbellen dames oorringen platinum vergulde zilver 925 creolen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zilveren oorbellen dames oorringen platinum vergulde zilver 925 creolen


Aanbevolen Sieraden: