opc_loader

Double dots oorbellen moerbei

Artikelnr: OB0247

De opkomst van de double dots oorbellen trend

Double dots oorstekers zijn superleuke oorbellen die je bij allerlei gelegenheden kunt dragen. In het Nederlands worden ze ook dubbel dots oorbellen genoemd. Diverse sterren, zoals bijvoorbeeld Emma Watson, zijn op de rode loper gefotografeerd met double dots oorbellen.

6,95

Kleur

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Je kunt wel zien waar de naam vandaan komt: de oorbellen hebben een versiering aan zowel de voorkant als aan de achterkant. In plaats van alleen maar oorsteker-vleugeltjes draag je grote decoratie aan de achterkant van je oorlel. Door het gewicht zakt die een beetje naar onderen waardoor je ook van voren deze versiering ziet.

Het uiteindelijke effect hangt een beetje af van de vorm van je oorlel, want die zijn verschillend per persoon. Maar de grotere bollen aan de achterkant zullen zeker opvallen, ook van de zijkant.

Double dots oorbellen parel moerbei stijl

Deze double dots oorbelletjes zijn gemaakt met faux pareltjes van een licht gewicht. Aan de voorkant heeft de oorbel één grote parel, en aan de achterzijde een grotere bol die is samengesteld uit meerdere kleine pareltjes in dezelfde kleur. Dit deel kun je er afhalen. Dan steek je de enkele parel door je oor en het clustertje kleine parels aan de achterkant. Eventueel kan het ook andersom natuurlijk.

Double dots, en dan specifiek in moerbei stijl, zijn hele elegante oorbellen waarmee je helemaal trendy bent. Je kunt ze dragen bij een avondje uit, maar bijvoorbeeld ook naar je werk. Als je meerdere paren van deze oorstekers hebt in diverse kleuren, kun je natuurlijk ook mix & match oorbellen samenstellen! Bijvoorbeeld zilvergrijs met wit is een hele chique combinatie. Zilvergrijs met rood is flitsend. Het is leuk om hier een beetje mee te spelen. Bij ikbensieraden.nl vind je double dots oorbellen in zowel matte als glanzende parels en deze zijn ook perfect om onderling te combineren.

Je hebt met meerdere paren oorstekers altijd diverse mogelijkheden om een hippe look te creëren.

Double dots oorbellen moerbei heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Double dots oorbellen moerbei


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden