opc_loader
Sieraden aanbieding
double-dots-oorbellen

Dé trend van 2016, double dots oorbellen

Zeer waarschijnlijk heb je het als een ware trendvolger al gespot in de tijdschriften of op tv; de double dots oorbellen. Het is inmiddels ook in Nederland een ware hype aan het worden, deze “dubbel” te dragen oorbellen. De variatie mogelijkheden van deze oorbellen zijn oneindig en ze zijn voor iedere leeftijd geschikt. Of je nu chique of sportief voor de dag wilt komen, door het dragen van deze oorbellen maak je snel en makkelijk je eigen statement.

 

Nederlandse topontwerpers

De welbekende Karma sieraden zijn door 2 bekende Nederlandse topontwerpers ontworpen. Dat wetende maakt dat dit sieraad natuurlijk nog meer bijzonder. Steeds meer topontwerpers uit Nederland staan op om de wereld van hun kwaliteiten te overtuigen en met succes! Inmiddels tellen ze dan ook echt mee als ware trendsetters. Er worden steeds meer sieraden en kleding verkocht designed door onze eigen ontwerpers. De ontwerpers van de double dots sieradenlijn van Karma zijn K en K.

 

Karma sieradendouble dots

Oorbellen van het super trendy merk Karma zijn momenteel een echte must have. Het woord Karma doet het al vermoeden, er zit een hele bijzondere gedachte achter deze sieradenlijn. De inspiratie hiervoor is voornamelijk gezocht in het Boeddhisme en uit de Indiase mythologie. Boeddhisme uit zich vooral in liefde, zuiverheid en kracht. En mythologie is iets wat vele onder ons tot hun verbeelding aanspreekt. Al met al heeft het merk Karma het goed aangepakt. Ze verkopen sieraden met daarachter een mooie gedachte en dat stralen de sieraden dan ook uit. Wie wil er nu niet een steentje bijdragen aan een mooiere wereld? En dat kan al door een bijzonder sieraad te dragen, met een prachtige steen of kristal inclusief een zuivere krachtige liefdevolle uitstraling.

 

Hoe zien ze eruit

De double dots oorbellen van Karma zijn ontzettend mooi en gewild. Er zijn al vele bekende gezichten gezien met deze oorbellen in. Bekende namen zijn onder andere “Wiet” uit Goede tijden Slechte tijden (bekende Nederlandse soap serie). Ook in het buitenland is het een ware rage onder de echte celebrity. Onlangs zagen we daar Emma Watson welbekend van de beroemde Harry Potter films. De double dots oorbellen bestaan in feite uit 2 oorbellen aan elkaar. Het ouderwetse “vleugeltje” wat achter het oor zat is bij deze vervangen door een volledige oorbel een dots. Dit maakt dat je op een eenvoudige manier je oorbel kunt omdraaien en een totaal andere look kunt creëren.

double dots oorbellen overzicht

Ikbensieraden en haar enorme aanbod double dots

Wij van ikbensieraden doen er alles aan om onze klant van de nieuwste trend te voorzien. Wij zorgen dat onze inkopers de nieuwste trends goed in de gaten houden en daar op tijd inspringen. Daardoor hebben wij altijd de laatst nieuwe items in onze collectie. Omdat de mode zo snel verandert en wij uit ervaring weten dat het nu eenmaal het leukst is om de laatste mode te kunnen dragen, zorgen wij ervoor dat hetgeen wij in onze collectie hebben, minstens zo leuk en modisch is als die van de duurdere merken. Maar wat ons echt onderscheid van al die andere is dat wij ervoor zorgen dat onze sieraden betaalbaar zijn en blijven. En daardoor kun jij met gerust hart regelmatig weer iets nieuws kopen en stralend het voorjaar in gaan. Neem een kijkje en verbaas je over onze collectie double dots, je zult verrast zijn over wat wij jou te bieden hebben en over onze prijzen. Laat je verrassen, kopen is nog nooit zo leuk geweest. Zoek je naar Karma sieraden kopen dan hebben wij mooie sieraden welke erg dichtbij komen.

 

Sieraad 1 tot 16 (van de 27 sieraden). Resultaat:12Volgende
Sieraad 1 tot 16 (van de 27 sieraden). Resultaat:12Volgende