opc_loader
Sieraden aanbieding

Unisex RVS verstelbaar ketting met buddha en hand hanger

Artikelnr: MK0011

RVS unisex ketting met hand en Boeddha hanger

Sieraden worden als sinds de oudheid gedragen. Onder andere de Grieken en Romeinen droegen honderden jaren geleden al tal van sieraden en niet vanwege de mooie looks en uitstraling. Uiteraard waren sieraden ook een teken van welvaart, maar een van de belangrijkste functies van sieraden is de symboliek en betekenis. Zo kan een sieraad als talisman fungeren en bijvoorbeeld kracht en bescherming geven. Wanneer jij op zoek bent naar een spiritueel sieraad en je je goed kan vinden in het Boeddhisme of de overtuigingen en principes van Boeddha als heilige, jou kracht en richting geven, dan is deze unisex RVS ketting met Boeddha symbool in een hand een uitstekende keuze.

58,85

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Spiritueel Boeddha sieraad geeft kracht en steun wanneer je het nodig hebt

Sieraden zijn in de loop der jaren behoorlijk veranderd en tegenwoordig worden sieraden dan ook door iedereen gedragen. Ook voor mannen zijn er tal van prachtige sieraden beschikbaar. In veel gevallen is er geen uitgesproken mannelijke of vrouwelijke variant en kan een sieraad zeer goed door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Ook deze Boeddha hanger is uitstekend geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan daarmee als unisex sieraad worden bestempeld. Voor veel mensen kan een spiritueel sieraad met extra symboliek kracht en steun bieden op belangrijke of moeilijke momenten. Dit sieraad is dan ook een hele bijzondere uit de selectie van ikbensieraden.nl en een soort sieraad dat je het liefst elke dag bij je draagt.

Subtiel en krachtig design geschikt voor mannen en vrouwen

Deze spirituele ketting is gemaakt van roestvrij staal, wat de ketting sterk en goed geschikt maakt voor alledaags gebruik. De ketting is zilverkleurig en bestaat uit zeer fijne schakeltjes. De ketting is drie millimeter dik en 50 centimeter lang, maar is tot vijf centimeter zelf nog te verstellen in lengte. Met 26 gram is de ketting niet zwaar en prettig om te dragen. De hanger bestaat uit een zilverkleurige hand met in de palm een goudkleurig verguld Boeddha symbool. De hanger is drie centimeter lang en anderhalf centimeter breed. De hanger is hiermee dan ook relatief subtiel van formaat en goed te dragen door mannen en vrouwen met verschillend postuur. De gouden kleur van de Boeddha maakt dit een zeer krachtig sieraad dat je kan helpen de juiste beslissingen te maken en kracht te geven in het leven.

Unisex RVS verstelbaar ketting met buddha en hand hanger heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Unisex RVS verstelbaar ketting met buddha en hand hanger


Aanbevolen Sieraden: