opc_loader

Koppel vriendschap sleutelhangers liefde met levensboom hanger RVS

Artikelnr: KS0015

Koppel vriendschap sleutelhanger met levensboom van RVS

Sieraden worden gedragen vanwege verschillende redenen. Een van de redenen kan zijn om er nog mooier uit te zien of een bepaalde uitstraling er nog beter uit te laten komen. Dit hoeft echter lang niet voor alle sieraden de reden te zijn. Er zijn ook sieraden die niet altijd voor iedereen zichtbaar zijn. Een voorbeeld van een sieraad waar je misschien niet direct aan denkt bij het woord sieraden, is een sleutelhanger. Een sleutelhanger, is een accessoire of sieraad die we bijna allemaal wel hebben. Heb je er weleens bij stilgestaan dat een sleutelhanger ook een extra betekenis kan hebben of waarde kan vertegenwoordigen in de vorm van bepaalde symboliek? Wat de denken van deze mooie koppel vriendschap sleutelhangers met een levensboom?

18,95

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Levensboom staat symbool voor hoop en verbondenheid

Een levensboom of in het Engels tree of life, wordt veel gebruik als symbool voor hoop en verbondenheid. De levensboom kan dan ook een mooie symboliek van een innige vriendschap uitstralen. Deze sleutelhanger komt in een set met twee hangers, elk in de vorm van een puzzelstuk. Beide sleutelhangers samen vormen de zin: “Side by side or miles apart, best friends like us stay close in heart”. Letterlijk vertaald betekent dit zoveel, als: bij elkaar of mijlenver uit elkaar, goede vrienden zoals wij zijn altijd dichtbij elkaar in ons hart. Dit is een prachtige verwoording van wat een vriendschap kan betekenen en dat een innige vriendschapsband niet altijd hoeft te beteken dat je elkaar elke dag ziet.

Draag de vriendschap altijd bij je met dit krachtige symbool

Heb jij een vriend of vriendin waar je al jarenlang een innige band mee hebt en je wil deze band bezegelen met een mooi symbool? Dan is deze koppelsleutelhanger het ideale symbool dat zonder twijfel ontzettend gewaardeerd zal worden door jouw vriend of vriendin. Door deze roestvrijstalen hanger aan je sleutelbos te hangen, draag je waar je ook bent altijd de vriendschap met je mee. De sleutelhanger is klein van formaat en past eenvoudig aan elke sleutelbos en wordt geleverd met een ring bij elke sleutelhanger. Maak jouw beste vriend of vriendin blij met deze prachtige sleutelhanger van ikbensieraden.nl

Koppel vriendschap sleutelhangers liefde met levensboom hanger RVS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Koppel vriendschap sleutelhangers liefde met levensboom hanger RVS


Aanbevolen Sieraden: