opc_loader
Sieraden aanbieding

Koppel sleutel hangers zoenende olifanten voor mannen en vrouw

Artikelnr: KS0016

Koppel sleutelhanger met zoenende olifantjes

Een sleutelhanger is niet een accessoire waar veel mensen bij stilstaan. Toch hebben we bijna allemaal wel een sleutelhanger aan onze sleutelbos. De sleutelhanger heeft als praktisch voordeel dat deze helpt bij het uit elkaar houden van verschillende sleutels, maar zorgt er ook voor dat de sleutel iets meer gewicht en volume krijgen, waardoor je het beter voelt wanneer je jouw sleutels in je broekzak hebt en deze hiermee ook minder snel kwijtraakt. Naast de praktische voordelen kan een sleutelhanger ook nog voor een betekenis staan en extra symboliek uitdragen. Een mooi voorbeeld hiervan is de koppelsleutelhanger met zoenende olifantjes van ikbensieraden.nl.

24,75

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Mooie symbolische sleutelhanger met schattige look

De koppelsleutelhanger is een set van twee sleutelhangers die door twee mensen gebruikt kan worden en zeer duidelijk bij elkaar horen. Deze specifiek set bestaat uit twee kleine olifantjes die, wanneer je de sleutelhangers tegen elkaar aanlegt elkaar een zoen geven. De olifantjes hebben twee kleuren, de ene is licht roze gekleurd en de ander heeft een grijstint. Deze set is dan ook een mooie manier om de liefde tussen twee mensen te bestempelen en ziet er ook nog eens mooi en tegelijkertijd schattig uit. Wanneer jij je partner graag wil verassen en je relatie met een mooi symbool wil bestempelen dan kun je met deze set simpelweg niet missen.

Draag de liefde voor je partner altijd bij je, waar je ook heengaat

Ikbensieraden.nl biedt naast tal van sieraden om aan het lichaam te dragen ook verschillende varianten koppelsleutelhangers. Deze zoenende olifant sleutelhangers zullen zeker in de smaak vallen bij elk stel. De olifantjes zijn relatief klein van formaat en passen dan ook makkelijk aan elke sleutelbos. De sleutelhangers zijn bevestigd aan een stevig stuk staaldraad, dat makkelijk aan je sleutelbos te bevestigen is en er ook voor zorgt dat je sleutelhanger altijd goed aan je sleutels blijft zitten. Met deze olifant koppelsleutelhanger draag jij de liefde voor je partner altijd bij je, waar je ook heen gaat!

Koppel sleutel hangers zoenende olifanten voor mannen en vrouw heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Koppel sleutel hangers zoenende olifanten voor mannen en vrouw


Aanbevolen Sieraden: