opc_loader

Zilveren ketting witte pruim bloemen met takken

Artikelnr: ZK0077

Zilveren ketting witte pruim bloemen met takken

Wist je dat pruimen niet alleen heerlijke vruchten zijn maar dat de bomen waar ze aan groeien ook nog eens prachtige bloemen hebben in het voorjaar? Deze bloemen zijn wit en hebben een tintje roze, ze hebben vijf kroonblaadjes en hebben een doorsnede van ongeveer twee centimeter. Het zijn deze bloemen die de inspiratie vormden voor de creatie van deze ketting door ons gevierde huismerk Vivienne Stone. Vivienne Stone staat al jaren bekend om haar originele ontwerpen van zeer goede kwaliteit en daar is deze ketting dan ook absoluut geen uitzondering op.

Gemaakt van echt zilver

Zowel de ketting als de hanger met pruimen bloemen zijn gemaakt van echt zilver. De ketting is opgebouwd uit zogenaamde jasseron schakels waardoor deze een mooie klassieke uitstraling heeft. De ketting heeft een lengte van veertig centimeter maar kan door de handige extra schakels aan het uiteinde worden verlengd tot maximaal 45 centimeter. Met behulp van de praktische lobsterschakel kan de ketting met gebruik van slechts één hand zowel eenvoudig als stevig worden gesloten.

De hanger met pruimen bloemen in detail

Ook de hanger zelf heeft een basis van echt zilver dat van zeer goede kwaliteit is. Deze basis heeft de vorm van een tak van de pruimen boom en is met veel oog voor detail vorm gegeven. Aan weerszijden van de tak is een oogje gemaakt waaraan de ketting stevig bevestigd is. Op de tak zijn in totaal vier pruimen bloemen ingezet die variëren in grootte. De bloemen zijn al met even veel zorg ontworpen en hebben de bekende witte blaadjes gekregen. De stampertjes zijn goudkleurig gemaakt wat een erg mooie combinatie vormt met het wit van de bloemenblaadjes en het zilver van de tak van de pruimen boom. Tussen de twee grotere bloemen is een goudkleurige pruim te vinden die wat uitsteekt van de tak.

32,85

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  1  stuk(s) op voorraad

Ketting lengte: 40cm+5cm

Zilveren ketting witte pruim bloemen met takken heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zilveren ketting witte pruim bloemen met takken


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden