opc_loader

Zilveren ketting goudkleurige kat met bal

Artikelnr: ZK0071

Zilveren ketting goudkleurige kat met bal

Katten zijn leuke speelse diertjes, helemaal wanneer ze nog jong zijn. En dat is nu precies wat de hanger van deze ketting ook is, een speels schouwspel. De ketting zelf is gemaakt van zilver en opgebouwd met behulp van zogenaamde jasseron schakels. Aan het uiteinde tref je een labeltje aan waarop de initialen S925 zijn te lezen. Dit verzekerd je ervan dat hier zilver van zeer goede kwaliteit is gebruikt dat is voorzien van het Sterling 925 keurmerk. Dankzij de extra schakels die aan de ketting zijn bevestigd is het mogelijk om de ketting goed af te stellen zodat je hem comfortabel kunt dragen.

Een levendige hanger

Aan het prachtig vormgegeven kettinkje is een erg levendige hanger bevestigd. De omtrek van de hanger is vierkant van vorm en zilver van kleur zodat het goed samen gaat met het kettinkje. In het vierkant is een goudkleurig katje te vinden dat met veel oog voor detail speels is vormgegeven. Aan de bovenkant van het vierkant zie je een klein zilverkleurig kettinkje waaraan een kleine bal is bevestigd. Het is duidelijk te zien dat de kat met het balletje aan het spelen is. Wanneer je het sieraad draagt en beweegt, zal het balletje heen en weer slingeren wat het geheel zowel leuke als levendige uitstraling geeft.

De jasseron schakel

Zoals gezegd is het zilveren kettinkje opgebouwd uit zogenaamde jasseron schakels. Dit type schakel kunnen we rustig klassiek noemen aangezien het een van de oudste type schakels is die we kennen. Het principe is eeuwenoud en door de eenvoud ervan geeft het een erg stijlvolle uitstraling. Een jasseron schakel is opgebouwd uit ronde of ovale ringetjes die in elkaar zijn gehaakt, deze ringetjes kunnen zowel klein als wat groter zijn. We zien dit type schakel veel bij zowel kettingen als armbanden en die twee zijn dan ook uitstekend met elkaar te combineren. Een tijdloze ketting gecombineerd met een speelse hanger is wat het geheel een unieke uitstraling geeft.

36,35

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  3  stuk(s) op voorraad
Zilveren ketting goudkleurige kat met bal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zilveren ketting goudkleurige kat met bal


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden