opc_loader

Gerhodineerd zilveren ketting hanger luipaard met zwarte spinel, zirkonia en een blauw zirkoon 925 zilver

Artikelnr: HG0006

Zilveren ketting hanger luipaard hoofd met zwarte spinel, zirkonia en een blauw zirkoon

Het geschikte sieraad vinden voor jezelf of voor je partner is geen makkelijke opgave. Je kunt bepaalde sieraden, zoals bijvoorbeeld een ketting hanger uitzoeken puur vanwege het design, maar een sieraad wordt natuurlijk nog iets specialer wanneer deze een extra betekenis met zich meedraagt. Ikbensieraden.nl heeft altijd wel een geschikt sieraad voor jou in het assortiment. Zoals bijvoorbeeld deze prachtige zilveren ketting luipaard hanger inclusief zwarte spinel. Deze stoere en sterke hanger zal jou zeker niet misstaan en is ook voor veel mensen een uitermate geschikt geschenk om te geven.

Sieraad als herinnering of als symbool voor kracht en moed

Zoals gezegd vertegenwoordigt een sieraad nog meer waarde, wanneer deze er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens extra waarde vertegenwoordigt in de vorm van een herinnering of een betekenis die je aan het sieraad verbindt. Deze luipaardhanger kan bijvoorbeeld een prachtige herinnering zijn aan een verre reis die je bijvoorbeeld hebt gemaakt naar Afrika. Met deze ketting hanger koester je de mooie herinneringen aan jouw reis en aan de safari’s die je gemaakt hebt. Los van de herinnering staat het luipaard ook vaak symbool voor een aantal eigenschappen. In sieraden worden katachtigen vaak gebruikt als symboliek voor kracht en moed. Deze luipaardhanger straalt veel kracht uit en een sterk karakter. Deze hanger is hiermee bijvoorbeeld ook erg geschikt om cadeau te doen. Wat is er nu mooier dan iemand een hanger te geven met deze symboliek erbij vermeld om aan te geven hoe je over deze persoon en zijn of haar karakter en persoonlijkheid denkt. Je kunt ervan op aan dat deze persoon dit sieraad met zeer veel trots zal dragen.

Prachtig sieraad met mooie zwarte spinel in de hanger

Deze zilveren ketting hanger is prachtig om te zien met zwarte spinel. De hanger zelf is hol van de binnenkant, wat de hanger een stuk lichter maakt en ervoor zorgt dat deze prettig draagt. Het luipaard heeft een staart van blauw zirkoon die de krachtige uitstraling van dit sieraad nog verder benadrukken. Daarnaast zitten er over het hele lichaam van de luipaard ook nog zirkonia die zorgen voor een extra glans op het sieraden. De kleur van de zwarte spinel vallen perfect samen met de subtiele zilver kleur, waarbij er een blauw vermengd is.

135,35

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Gerhodineerd zilveren ketting hanger luipaard met zwarte spinel, zirkonia en een blauw zirkoon 925 zilver heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Gerhodineerd zilveren ketting hanger luipaard met zwarte spinel, zirkonia en een blauw zirkoon 925 zilver


Aanbevolen Sieraden: