opc_loader

Goudkleurige geluksmunt hanger met natuurstenen en zirkonia

Artikelnr: HG0015

Sieraden zijn zeer geliefd bij veel mensen en dit is niet iets nieuws. Al sinds er mensen bestaan spelen sieraden een rol en zelfs uit de prehistorie zijn er voorbeeld te vinden, waarbij mensen decoratieve attributen met zich meedroegen. Sieraden zijn in veel gevallen bedoeld om de uitstraling er mooier te laten uitkomen, maar er zijn nog meer redenen waarom sieraden gedragen kunnen worden. De symbolische betekenis is namelijk ook vaak zeer belangrijk. Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder sieraad dat een zeer sterke symbolische betekenis met zich meedraagt dan is deze goudkleurige geluksmunt het ultieme sieraad.

48,95

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  1  stuk(s) op voorraad

Een sieraad kan een krachtige symbolische betekenis met zich meedragen

Sommige mensen vinden erg veel steun in een sieraad en halen hier ook kracht uit bij belangrijke momenten in hun leven of wanneer er een prestatie geleverd moet worden. Deze specifieke hanger is niet een standaard talisman of symbolisch sieraad maar heeft meerdere betekenissen. Zo is deze munt voorzien van meerdere symbolen en bewerkingen die verschillende betekenissen hebben in diverse culturen, zoals de Kat in Japan en Egypte. Daarnaast is ook het duivelse oog in het midden te zien die onder andere in de Arabische cultuur terugkomt. Zelfs het welbekende klavertje vier voor het geluk is terug te vinden op de rand van de munt.

Geluksmunt die op verschillende manieren te dragen is

Deze geluksmunt is een uniek sieraad dat zeer goed geschikt is om als cadeau te geven. Het mooie van deze munt, is dat deze op verschillende manieren te dragen is en je zelf kan kiezen hoe je dit sieraad bij je wil hebben. Je kan ervoor kiezen om de munt als kettinghanger te dragen, maar hij is ook geschikt als bijvoorbeeld een sleutelhanger. Er zijn daarnaast ook mensen die dit sieraad bij zich dragen in de broekzak en deze af en toe even vastpakken als traditionele geluksmunt. De munt is van een prettig formaat en heeft een diameter van 4.5 centimeter. De munt wordt geleverd met een korte hanger van 5.5 centimeter en weegt slechts 25 gram. Er zijn meerder materialen gebruikt in deze munt. Zo is er onder andere Zirkonia terug te vinden, malachiet en zijn er mooie turquoise kleuren gebruikt in de vormgeving.

gewicht: 25gram

diameter: 4,5cm 

met hanger: 5,5cm

Materialen: Malachite, Turquoise, Shell, Zirconia

Goudkleurige geluksmunt hanger met natuurstenen en zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Goudkleurige geluksmunt hanger met natuurstenen en zirkonia


Aanbevolen Sieraden: