opc_loader

Ibiza armbandje unisex yin en yang natuur stenen lava en howliet met luipaard hoofd kraal

Artikelnr: AB0252

Armbandje unisex lava steentjes yin en yang met luipaard hoofd kraal

Sieraden van de hand van Paul Anderson staan altijd garant voor een opvallend ontwerp, deze in het oog springende armband is daar dan ook geen uitzondering op. Het ontwerp is geïnspireerd op de Chinese Yin en Yang filosofie. Aan de ene zijde van de armband zijn zwarte, rond geslepen natuurstenen lava gebruikt en aan de andere zijde zijn dat grote witte howliet kralen. Het kopstuk is een met zeer veel oog voor detail afgewerkte luipaard kop van massief metaal. Tot slot zitten er zowel links als rechts van de luipaard kop, tussen de eerste twee schakels, metalen ringen met versieringen.

13,95

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Praktisch elastisch

Erg handig is de elastische basis van de armband waarop alle delen zijn bevestigd. Hierdoor heeft het geheel geen sluiting nodig, doe je hem eenvoudig om je pols en past het vrijwel iedereen. Het geheel is ongeveer 20 gram zwaar, heeft een omtrek aan de binnenzijde van negentien centimeter en zowel de stenen als de kralen zijn zo’n acht millimeter groot.

Yin en Yang

Yin en Yang is een eeuwenoude Chinese filosofie. Volgens deze gedachtegang is alles in het universum aan elkaar verbonden ondanks dat het tegenstellingen van elkaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de maan die opkomt en de zon die ondergaat, om deze reden wordt het Yin en Yang doorgaans ook met een zwart en wit symbool aangeduid. Een ander voorbeeld is dat de tegengestelde begrippen koud en warm ook een relatie tot elkaar hebben, het een kan namelijk niet zonder het andere bestaan. Yin staat voor het vrouwelijke deel en Yang voor het mannelijke deel.

Het luipaard

Alsof deze armband nog niet symbolisch genoeg is heeft het luipaard ook nog een symbolische betekenis. Het dier staat namelijk voor hernieuwde visie, scherp zicht en kracht. In China betekend het iets anders, namelijk een teken van veel moed.

Ibiza armbandje unisex yin en yang natuur stenen lava en howliet met luipaard hoofd kraal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ibiza armbandje unisex yin en yang natuur stenen lava en howliet met luipaard hoofd kraal


Aanbevolen Sieraden: