opc_loader

Ibiza armbandje kristals met shamballa magneet sluiting

Artikelnr: AB0142

Armbandje kristals met shamballa magneet sluiting

Van de makers van Swarovski Elements komt dit juweeltje van een armband. Het sieraad bestaat uit twee delen die sierlijk om elkaar gevlochten zijn. Het is royaal bezet met glimmende deeltjes en zal vrolijk glinsteren wanneer je jezelf ermee in het zonlicht begeeft. De armband kan zeer eenvoudig worden gesloten middels een prachtig vormgegeven magneet sluiting. Dankzij de krachtige magneet en het ontwerp van de sluiting zit de armband stevig om je pols.

22,90 11,45 U bespaart: 50%

Kleur

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  1  stuk(s) op voorraad

Twee verschillende kleuren beschikbaar

Dit type armband kan besteld worden in twee verschillende kleuren, te weten blauw en roze. Het is  ook erg mooi om deze twee kleuren te combineren en ze tegelijkertijd te dragen. Dit geeft een unieke uitstraling en twee keer zoveel glinstering!

Wat betekend Shamballa?

Shamballa is een Tibetaanse en Hindoeïstische traditie. Het is eeuwenoud en beschrijft een fabuleus mythisch koninkrijk. Wanneer je ervoor kiest om een Shamballa sieraad te dragen is het grappig om te weten dat het niet zozeer om het ontwerp van het sieraad gaat maar meer om de kleur die het heeft. De kleur heeft namelijk een diepere betekenis, het verhoogt niet alleen hoe je eruit ziet maar ook je gezondheid en welvaart. Over het algemeen ontwikkeld het je welzijn, zowel fysiek als mentaal. Hieronder wat uitleg over de twee kleuren die hier besteld kunnen worden:

De kleur blauw

De kleur blauw wordt geassocieerd met de “throat chakra”. De eigenschappen die hiermee geassocieerd worden zijn loyaliteit, inspiratie, affectie, creativiteit, communicatie en voorzichtigheid. Verder staat het voor het een goede organisatie en kan een blauwe armband je helpen met je communicatieve vaardigheden en je creativiteit.

De kleur roze

De kleur roze wordt geassocieerd met de “crown chakra”, die is te vinden bovenop het hoofd. Deze chakra is het centrum van alle energie. Eigenschappen die hiermee geassocieerd worden zijn vriendelijkheid, rechtvaardigheid, duidelijkheid, actie en onbaatzuchtigheid. Het dragen ervan kan je helpen met begrip, wijsheid, inspiratie en zelfbewustheid.
 

Lengte: 20,5cm

Binnen diameter: 17cm

Ibiza armbandje kristals met shamballa magneet sluiting heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ibiza armbandje kristals met shamballa magneet sluiting


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden