opc_loader

 

5 dingen die bij een échte man niet mogen ontbreken

Als man zijnde wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Dit geeft je zelfvertrouwen en maakt je ook aantrekkelijker bij zowel mannen als vrouwen. We kunnen ons goed voorstellen dat het soms lastig is om te bepalen wat je precies moet dragen om aantrekkelijk voor de dag te komen. Daarom besloten wij om het makkelijker te maken door een blogartikel te wijden aan 5 dingen die bij een echte man niet mogen ontbreken.

 

 

De juiste gezichtsverzorging

Als man wil je baardharen of stoppels natuurlijk wel goed bijwerken met een baardtrimmer of een scheerapparaat. Om dit allemaal goed bij te houden zal jou gezichtshaar wel wekelijks moeten bijwerken. Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat je nu precies wilt: wil je graag een normale baard laten staan of ga je liever voor stoppels? Een kaal geschoren look staat sommige mannen ook heel goed, maar kan je soms wel minder volwassen over laten komen.

 

De juiste sieraden

Als man wil je niet teveel accessoires dragen, maar natuurlijk wel een aantal. Zo dragen veel mannen een armband en sommigen ook een ketting. Sieraden hoeven niet alleen van zilver of goud te zijn, maar worden ook van andere materialen gemaakt. Het is altijd een goed idee om sieraden te dragen. Zo kun je simpele kleding dragen, maar met sieraden toch goed voor de dag komen.

Bij sommige mannen staat een oorbel ook goed, maar dit verschilt natuurlijk heel erg per man. Maar je zou natuurlijk altijd kunnen kijken of het bij je past. 

 

Een lekker geurtje

Vrouwen kunnen een lekker geurtje eigenlijk altijd wel waarderen. Voor normale dagen is het natuurlijk prima om alleen een deodorant te gebruiken, maar als je een keer op date gaat is een geurtje natuurlijk wel gewenst. Gebruik nooit teveel; een klein beetje is genoeg. Een sterke geur kan je ook weer juist onaantrekkelijk maken. Wat van geurtje dit moet zijn hangt natuurlijk volledig af van jouw eigen voorkeuren.

 

De juiste haarverzorging

Het kan een wereld van verschil zijn wanneer een man zijn haar niet of wel heeft gedaan. Sommige mannen vinden een beetje gel of wax prima, anderen laten het zelfs blonderen of brengen een kleurtje aan. Wanneer je ouder wordt en de eerste grijze haartjes komen eraan, dan is het natuurlijk wel een goed idee om een kleurtje aan te brengen. Zo zie je er direct wat jonger uit!

 

Goede tafelmanieren

Het stopt natuurlijk niet bij een verzorgde look, wat ook belangrijk is is dat je met goede tafelmanieren voor de dag komt. Dit betekent dat je weet hoe je moet gedragen tijdens een etentje. Je kent je gerechten, weet van jezelf wat je lekker vindt, kan over eten praten maar nog belangrijker weet hoe hij een mes en vork moet vasthouden.