opc_loader
Sieraden aanbieding

Dames sieraden set roségoudkleurige luipaard print vrouw ketting en oorbellen

Artikelnr: SS0050

Sieraden set roségoudkleurige luipaard print ketting en oorbellen

Deze prachtige sieraden set bestaat uit een ketting met hanger en een bijpassend setje oorbellen. De ketting is gemaakt van een prachtig gepolijst metaal dat is voorzien van een laagje rosé goud en geschakeld met een zogenaamde jasseron schakel. Aan de ketting is een hanger bevestigd die met zeer veel oog voor detail is vervaardigd. De hanger heeft een hoogte van 2.4 centimeter en een breedte van 1 centimeter. De hanger is rijkelijk ingezet met fel fonkelende briljantjes en met zwarte deeltjes van uiteenlopende vormen.

32,45

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Een bijpassende set oorbellen

Niet alleen ontvang je de ketting zoals hierboven staat beschreven. Een paar prachtige bijpassende oorbellen maakt namelijk ook deel uit van deze sieraden set. Ook de oorbellen zijn gemaakt met een laagje rosé goud dat zeer hard en kleurvast is. Hierdoor is het sieraad goed bestand tegen krassen en beschadigingen en zal je er voor lange tijd plezier van hebben. De oorbellen zijn op eenzelfde wijze bewerkt als de hanger van de ketting waardoor het samen een prachtig geheel vormt. Deze oorbellen hebben ieder een hoogte van 1.9 centimeter en ze zijn 1 centimeter breed.

Wat is rosé goud?

Rosé goud noemt men ook wel rood of roze goud en was ontzettend populair in de negentiende eeuw in met name Rusland, vroeger werd het dan ook wel het Russisch goud genoemd. Het is in feite een legering van koper en goud, achttien karaats rosé goud heeft bijvoorbeeld de volgende samenstelling: 75% goud, 22,25% koper en 2,75% zilver. Deze eeuw is het rosé goud opnieuw populair geworden en wordt veel toegepast in een ruime variëteit aan sieraden. Hoewel de namen rosé, rood en roze goud vaak door elkaar gebruikt worden zit er wel degelijk verschil in. Het verschil zit hem namelijk in de hoeveelheid koper die wordt toegepast waarbij je kan stellen dat hoe roder het goud is geworden hoe meer koper er is gebruikt.

Dames sieraden set roségoudkleurige luipaard print vrouw ketting en oorbellen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Dames sieraden set roségoudkleurige luipaard print vrouw ketting en oorbellen


Aanbevolen Sieraden: