opc_loader

Zilveren tibetaanse gebedsmolen geluksbrenger verstelbaar ring met lotus Mandala en Mantra Om Mani Padme Hum

Artikelnr: RG0025

Zilveren Tibetaanse gebedsmolen geluksbrenger ring

Een ring is een bijzonder sieraad waarvan de meeste mensen wel een of meerdere exemplaren hebben. Ikbensieraden.nl heeft een zeer groot assortiment aan diverse ringen in uiteenlopende stijlen en modellen. Ringen dragen vaak een extra waarde met zich mee door de symboliek of de betekenis die gepaard gaat met het sieraad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trouwring of een geluksring. Wanneer je op zoek bent naar een geluksring met een mooie symboliek dan is deze zilveren ring van het merk Geshe Butair absoluut de moeite waard. Deze ring heeft de vormgeving van een Tibetaanse gebedsmolen en is een ring die erg mooi is om te zien en ook zeker door anderen gezien zal worden. De ring is een aanwinst voor iedere collectie en ook zeker zeer geschikt als cadeau voor een partner of een vriend(in).

48,95

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  3  stuk(s) op voorraad

De Tibetaanse gebedsmolen geeft dit sieraad een sterke symbolische waarde

Het symbool van de Tibetaanse gebedsmolen op dit sieraad is uniek en zeer krachtig. Een gebedsmolen wordt ook wel Sanskriet genoemd en draait vaak rond om haar as. De gebedsmolen is bewerkt aan zowel de bovenkant als de zijkanten en met verschillende vormen. Op de bovenzijde is een Lotus Mandala terug te zien met donkere inkepingen die de diepte van de Lotus stijlvol accentueren. De ring is voorzien van een opschrift dat vaak wordt gebruikt op gebedsmolens en is het mantra: “Om mani padme hum”. Dit mantra is een zogeheten invocatie en een heeft betrekking op de heilige bezitter van het Juweel-Lotus uit het Tibetaans boeddhisme. Het sis zeker niet zo dat je deze religie aan dient te hangen om deze ring te kunnen dragen, want het design is op zichzelf ook erg mooi om te zien en het kan daarnaast ook voor niet boeddhisten een symbolische waarde vertegenwoordigen.

Praktische verstelbare ring met zeer hoog detailniveau

Met ringen kan het soms best lastig zijn om de juiste maat te vinden, vooral wanneer je de ring voor iemand anders koopt. In het geval van deze ring is hier op een zeer praktische manier rekening mee gehouden. Deze zilveren ring met Tibetaanse gebedsmolen kan namelijk afgesteld worden op lengte door een zeer handige techniek. Deze unieke ring is niet alleen praktisch, maar ook nog eens van zeer grote schoonheid. Het detailniveau is zeer hoog, wat niet vreemd is wanneer je bedenkt dat de opschriften aan de zijkant in de ring verwerkt zijn en de lotus ook zeer fijn aan de bovenkant van de ring geplaatst is. Deze ring is geschikt om op bijzondere gelegenheden te dragen, maar is ook geschikt voor alledaags gebruikt de ring is goed te combineren met verschillende soorten kledingstijlen en outfits. Met deze ring haal je een krachtig, betekenisvol en prachtig sieraad in huis.

Zilveren tibetaanse gebedsmolen geluksbrenger verstelbaar ring met lotus Mandala en Mantra Om Mani Padme Hum heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zilveren tibetaanse gebedsmolen geluksbrenger verstelbaar ring met lotus Mandala en Mantra Om Mani Padme Hum


Aanbevolen Sieraden: