opc_loader

Parel ring drie lagen

Artikelnr: RG0140

Parel ring drie lagen

Van de makers van ons uitmuntende huismerk Vivienne Stone komt deze prachtige parel ring opgebouwd uit drie lagen. De basis van de ring is gemaakt van een zeer goede kwaliteit zilver en is voorzien van het sterling 625 keurmerk. Dit keurmerk garandeert je dat je een ring van goede kwaliteit koopt waar je vele jaren plezier van zal gaan hebben. Aan de onderkant is de ring open, dit ziet er niet alleen erg stijlvol uit maar is ook nog eens een keer erg praktisch, aan bijna iedere vinger zal deze namelijk met gemak passen. De ring is opgebouwd uit drie lagen die we hieronder laag voor laag zullen toelichten.

36,35

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

De eerste laag

De eerste laag van de ring bestaat uit zeer sierlijk ontworpen vierkantjes. Deze vierkantjes beginnen aan de zijkanten met een ietwat matte uitstraling. Naarmate ze verder naar de binnenkant gaan glimmen de laatste drie vierkantjes wat meer. In het midden eindigt deze laag met een prachtig vormgegeven hart waarmee de liefde die in deze ring is gestopt wordt gesymboliseerd.

De tweede laag

De tweede laag van deze ring begint aan de zijkanten eveneens wat mat. Het is effen vormgegeven maar verder naar het midden tref je zes ronde delen aan. Ieder deel is met veel oog voor detail vervaardigd en ingezet met een fel fonkelend steentje. Deze laag zorgt met name voor de glamour waarvan je jezelf zal verzekeren wanneer je deze ring gaat dragen.

De derde laag

We hebben het beste voor het laatst bewaard, de derde laag bevat namelijk het hoofdthema van dit juweeltje. Aan de zijkanten beginnen we weer met een ietwat matte uitstraling maar zodra we wat verder bij de binnenzijde komen begint de glimmende opzet van het kroonstuk. Dit kroonstuk is dan ook met recht het in het oog springende deel van de ring: Een perfect ronde en zeer subtiel glimmende parel. De parel staat recht omhoog en overziet de andere delen met gemak.

Het samenspel tussen de drie delen is geweldig en werkelijk een lust voor het oog.
 

Parel ring drie lagen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Parel ring drie lagen


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden