opc_loader

Verzilverd opaal ring witte vuur vintage patroon

Artikelnr: RG0177

Opaal ring witte vuur vintage patroon

Van Butair komt deze opvallende opaal ring met een witte vuur kleur en een vintage patroon. De ring is met zeer veel zorg vervaardigd en alleen de beste materialen werden door Butair goed genoeg bevonden. Je kan aan alles zien dat er veel aandacht is besteed aan de afwerking en het ontwerp van dit model. De ring heeft een breedte van negen millimeter op het breedste deel van de opaal.

28,45

Binnen Omtrek

  • 52mm
  • 55mm
  • 57mm

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Wat is opaal

Opaal is een soort edelsteen wat onder de familie van kwarts valt. Het staat bekend om het feit dat het een grote variëteit aan kleuren kent. Voorbeelden zijn kleurloos, wit, blauw, rood, geel, groen bruin, zwart et cetera. Niet alleen de kleuren zijn erg divers, ze staan ook bekend om de verschillende dieptes en kleurtinten die ze kunnen vertonen. Opaal bevat een opvallend grote hoeveelheid water en kan ontstaan in bijvoorbeeld spleten van rotsen maar ook in fossielen.

De diepere betekenis van vuuropaal

Vuuropaal is echter een soort op zich. Deze soort bevat slechts zes tot tien procent water en dankt zijn naam aan de vlammende kleuringen. Aan opaal worden ook veel diepere betekenissen verbonden, bij vuuropaal is dit: Een versterking van het zelfvertrouwen en een verbetering van de daadkrachtigheid. Daarnaast maakt het de overgangen tussen rust en actie gemakkelijker, denk bijvoorbeeld aan duizeligheid wanneer je opstaat. Tot slot versterkt vuuropaal de bloedsomloop, verbeterd het de opname van voedingsstoffen en helpt het bij de ontgifting van het lichaam.

Vintage

Vintage is eigenlijk alles waar je een nostalgisch gevoel bij krijgt en dat is nu precies wat deze ring ook doet. Naast het feit dat het simpelweg een erg mooi sieraad is, geeft het ontwerp en de prachtige lijnen dit heerlijke nostalgische gevoel mee. Eén ding is zeker, wanneer je deze ring draagt straal je een hoop uit. Zowel naar de buitenwereld als naar je eigen lichaam.
 

Verzilverd opaal ring witte vuur vintage patroon heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Verzilverd opaal ring witte vuur vintage patroon


Laatst bekeken sieraden