opc_loader

Statement zilveren oorhanger ananas met zirkonia

Artikelnr: OB0003

Statement zilveren oorhanger ananas met zirkonia

Waarom is staren naar een ananas iets raars maar staren naar je mobiele telefoon niet? Dit statement zien we sinds een klein jaar met enige regelmaat voorbij komen in de vorm van internet filmpjes. Mensen zitten al starend naar een ananas in de trein, lopen al starend naar een ananas door het winkelcentrum of nemen er zelfs eentje mee de bar in. Het merk Bling Classics – New Bling speelt hierop in met een wel erg origineel ontwerp: een prachtige set oorstekers met hangers in de vorm van een ananas.

Met zorg vervaardigd

Het ontwerp van dit sieraad mag dan met een knipoog zijn maar dat wil niet zeggen dat er weinig aandacht aan is besteed. De groene rozet van bladeren fungeert in dit ontwerp als het gedeelte dat je in je oor kunt bevestigen. Het is gemaakt van prachtig zilver en het groen van de bladeren wordt verkregen door middel van vijf heldere groene steentjes die zorgvuldig in het zilver zijn ingezet. De ananas zelf is de hanger en heeft de bekende goudgele kleur van de vrucht gekregen. Hierop zijn een groot aantal heldere zirkonia steentjes ingezet die het sieraad stijlvol doet glinsteren wanneer er licht op valt.

De ananas, rijk aan vitaminen en mineralen

Ananas is wereldwijd een van de meest populaire vruchten. Van origine kwam de vrucht voor in slechts een klein aantal Zuid Amerikaanse landen maar tegenwoordig kan het vrijwel overal worden gekweekt. De vrucht is rijk aan vitamine E en bezit veel mineralen zoals ijzer, zink, koper, mangaan, jodium, magnesium, fosfor en kalium. Een leuk weetje is dat het woord ananas zijn oorsprong kent in de Tupi taal, gesproken door de Tupi indianen. Een ander weetje is dat de vrucht ontstaat doordat een groot aantal kleine besjes samengroeien tot één grote vrucht. Wist je trouwens dat wanneer je het bovenste stuk van de ananas snijdt en deze in de grond plaatst er een ananas plant uit zal groeien?

28,85

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  1  stuk(s) op voorraad

Oorhanger maat: 2,5cm(L)x1,3(W)

Statement zilveren oorhanger ananas met zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Statement zilveren oorhanger ananas met zirkonia


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden