opc_loader

Parel oorhangers met zirkonia dames oorbellen zilver 925 met synthetische parels

Artikelnr: OB0107

Parel oorbellen synthetische parel met zilveren lange ketting en zirkonia

Geshe is al jaren ons uiterst succesvolle huismerk en staat dan ook bekend om haar zeer betaalbare sieraden van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Dit pareltje van een sieraad is daar dan ook zeker geen uitzondering op! Het fijne zilveren kettinkje is prachtig subtiel vorm gegeven en gaat harmonieus samen met de subtiele uitstraling die een parel van zichzelf al heeft. Aan één zijde is het kettinkje hard en glad gemaakt zodat je het makkelijk in je oor kan doen. Aan de andere zijde is het kettinkje voorzien van een oogje waaraan de mooie synthetische parel en een prachtige zirkonia is bevestigd. Het kettinkje heeft een totale lengte van 6 centimeter en de parel heeft een doorsnede van 6 millimeter.

26,45

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Sterling 925 keurmerk

Dat Geshe uitsluitend sieraden van hoge kwaliteit maakt, blijkt maar weer uit het “925” keurmerk dat het zilveren kettinkje draagt. Dit betekend namelijk dat het materiaal voor 92.5% uit zilver bestaat en voor de rest uit koper. Wanneer er een hoger percentage puur zilver zou worden toegepast zou het materiaal te zacht worden om op goede manier te bewerken. Dit heeft vervolgens een nadelige invloed op de levensduur van het sieraad en zou daardoor niet aan onze hoge kwaliteitseisen kunnen voldoen. Zilver dat is voorzien van het Sterling 925 keurmerk blijft dan ook voor eeuwig mooi, helemaal als je het met enige regelmaat wat onderhoud geeft.

De perfecte parel

De sierwaarde van een parel is afhankelijk van een aantal aspecten zoals grootte, kleur, glans, vorm, symmetrie en perfectie. Ook de structuur van het parelmoer speelt een rol. Het belangrijkste aspect van een parel is de glans, om deze reden is het dan ook mogelijk dat een kleinere parel meer waarde heeft dan een grotere parel, puur omdat deze een mooiere glans heeft. Perfecte ronde parels zijn zeer zeldzaam.

Parel oorhangers met zirkonia dames oorbellen zilver 925 met synthetische parels heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Parel oorhangers met zirkonia dames oorbellen zilver 925 met synthetische parels


Aanbevolen Sieraden: