opc_loader

Oor manchet bling bling pin met dubbele inmitatie parels

Artikelnr: OB0444

Prijs voor allen een stukje!

Oor manchet bling bling pin met dubbele imitatie parels

Wie denkt dat een veiligheidsspeld alleen maar gebruikt wordt voor kleding of luiers heeft het goed mis. Kijk maar eens naar wat Urban Pulse van dit oeroude gebruiksvoorwerp heeft weten te maken; een prachtig sieraad dat ongetwijfeld de aandacht zal trekken wanneer je het draagt. De veiligheidsspeld is omgetoverd tot een bling bling oor manchet en is erg comfortabel om te dragen. Het bling bling effect wordt verkregen doordat het kapje, waar de speld in valt, royaal is ingezet met kleine glimmende steentjes. Als het zonlicht dit weet te vinden is het werkelijk oogverblindend! Daarnaast zijn aan de vaste zijde van de manchet een tweetal realistisch vormgegeven imitatie parels bevestigd. De parels zijn verschillend van grootte en hebben een stijlvolle glans.

Eenvoudig te bevestigen

Het bevestigen van dit juweeltje in je oor is een koud kunstje. De speld is van stevig maar buigzaam materiaal en kun je uit het kapje halen door simpelweg de zijde in te drukken waar de parels niet bevestigd zijn. Vervolgens druk je de speld door het gaatje in je oor en maak je de oor manchet stevig dicht door deze handeling omgekeerd uit te voeren. Ontzettend eenvoudig maar enorm doeltreffend.

Een oeroud gebruiksvoorwerp

Zoals eerder vermeld is de veiligheidsspeld een oeroud gebruiksvoorwerp. Er zijn aanwijzingen gevonden dat mensen het al meer dan duizend jaar voor het begin van onze jaartelling gebruikten. Ze werden voor het eerst gebruikt door een volk genaamd Mycenen die het voorwerp “fibula” noemden. Het gebruik ervan was echter exact hetzelfde zoals wij dat deden voor de ingeving van Urban Pulse. Een leuk weetje is dat ene Walter Hunt in 1849 octrooi op de veiligheidsspeld heeft aangevraagd. Hij verloor echter een weddenschap met een vriend over vijftien dollar en daarmee ook het octrooi. Deze vriend heeft het octrooi later met een leuke winst kunnen verkopen.

14,95

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  1  stuk(s) op voorraad
Oor manchet bling bling pin met dubbele inmitatie parels heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oor manchet bling bling pin met dubbele inmitatie parels


Aanbevolen Sieraden: