opc_loader
Sieraden aanbieding

Zilveren oorbellen knopjes wishbone S925

Artikelnr: OB0059

Wish bone oorbellen van sterling zilver

Ben jij op zoek naar een paar mooie oorbellen, maar wil je dat het naast dat het je goed staat en een mooi sieraad is, ook dat het een extra betekenis heeft en een verhaal met zich mee draagt? Bekijk dan deze prachtige wish bone oorbellen gemaakt van sterling zilver.

Het verhaal achter de wish bone

De symboliek van een wish bone is al eeuwenoud. De vorm van de wish bone is afgeleid van het borstbeen van een vogel, die exact dezelfde vork-achtige vorm heeft. Pelgrims hebben dit symbool naar de Verenigde Staten gebracht, waar het symbool nog bekender werd. Vooral tijdens het Amerikaanse Thanksgiving, is het gebruik van deze symboliek erg populair. Het idee achter het vorkbeentje en het feit dat dit geluk zou brengen, is dat twee mensen die een wens hebben allebei een kant van het wensbeentje vasthouden en hier kracht opzetten. Dit zal op enig moment breken, maar nooit in twee gelijke delen. Het idee is, dat na het breken van de wish bone, diegene die het langste eind in handen heeft, zijn of haar wens uitkomt. Het wensbeentje wordt veel gebruikt op sieraden en staat voor geluk, liefde, uitgekomen- en nog niet uitgekomen wensen.

Prachtige oorbellen van subtiel formaat

Deze mooie wish bone oorbellen zijn prachtig om te zien en gemaakt in een zeer subtiel formaat. De twee zijden van het wens beentje steken net een paar millimeter onder de oorlel uit, waardoor de oorbel niet heel groot lijkt en dit de oorbel ook geschikt maakt voor speciale gelegenheden, maar ook dagelijks gedragen kan worden. Het thema en het verhaal van de vormgeving is erg betekenisvol, wat deze oorbel een erg geschikt cadeau maakt om iemand mee te verrassen.

Zeer goede kwaliteit zilver

Sterling zilver is een zeer goede kwaliteit zilver en bestaat voor 92.5% van het gewicht uit puur zilver en voor 7.5% uit andere metalen, zoals bijvoorbeeld koper. De toevoeging van andere metalen aan het zilver heeft een positieve invloed op de kracht en kwaliteit van het sieraad. Puur zilver klinkt prachtig, maar is vaak zachter en relatief makkelijk breekbaar. Sterling zilver daarentegen, is een stuk sterker en zorgt ervoor dat je dit sieraad jarenlang met veel plezier kan dragen!

15,69

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Materiaal: Sterling Zilver 925, Gewicht: 1g, Maat: 4mm(W) X 8mm(H)

Zilveren oorbellen knopjes wishbone S925 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zilveren oorbellen knopjes wishbone S925


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden