opc_loader

Vergulde unisex ketting bokshandschoenen

Artikelnr: GPK0091

Goudkleurige ketting bokshandschoenen

Deze gave ketting van de designer Paul Anderson staat ontzettend mooi bij zowel mannen als vrouwen. Het heeft een ietwat stoere uitstraling. De ketting zelf is gemaakt van een robuuste en prachtig vormgegeven koningsschakel en heeft een lengte van vijftig centimeter. Door de handige sluiting middels een zogenaamde lobster sluiting kan de ketting met nog eens vijf centimeter verlengt worden tot een totale lengte van 55 centimeter. Met dit type sluiting is het ook mogelijk om de ketting met slechts één hand dicht te maken of te openen.

49,95

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Een setje goudkleurige bokshandschoenen

Als je zelf aan boksen doet of het gewoon een hele gave sport vind zul je deze ketting waarschijnlijk extra kunnen waarderen. Aan de ketting hangt namelijk een prachtig setje bokshandschoenen die met zeer veel oog voor detail zijn vervaardigt. Een individuele bokshandschoen is 27 millimeter in lengte en de breedte telt 15 millimeter. Het gewicht van de ketting en het setje bokshandschoenen tezamen is dertig gram.

Wat geschiedenis over boksen

Omdat je waarschijnlijk bovengemiddeld geïnteresseerd bent in het boksen geven we je hierbij wat extra informatie over de sport. Al eeuwen voordat onze jaartelling begon zijn er afbeeldingen gemaakt van boksende mannen met toeschouwers. In die tijd ging dat vooral nog met de blote vuisten maar ook zijn er afbeeldingen gevonden waarop zelfs al bokshandschoenen werden gebruikt. In het jaar 688 voor Christus vonden voor het eerst bokswedstrijden plaats tijden de Olympische Spelen. Toen de Romeinen later de sport gingen beoefenen werden er bokshandschoenen toegepast, deze waren echter niet bedoeld om de veiligheid te bevorderen. Het waren namelijk leren handschoenen voorzien van metalen punten waardoor het de sport alleen maar bruter maakte. Sinds 1867 is het gelukkig verplicht geworden om beschermende bokshandschoenen te dragen om de veiligheid van de sporters de verbeteren.

Vergulde unisex ketting bokshandschoenen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Vergulde unisex ketting bokshandschoenen


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden