opc_loader

Echt lederen Kumihimo mannen armband met RVS draak hoofden sluiting

Artikelnr: MAB0011

Mannen armband leer met draak hoofden sluiting

Deze mooie ruige mannen armband van het merk Paul Anderson is een verrijking voor iedere mannen pols. De armband is opgebouwd uit zwart kwaliteitsleder dat in de vorm van een koord gevlochten is. Het stevige koord is aan beide zijden voorzien van een massief uit edelstaal vervaardigde draken kop. De gedetailleerd vormgegeven draken koppen zijn per stuk maar liefst 3.7 cm groot en zorgen samen met het stevige leren koord voor een stoere uitstraling. Met een zware ring door de tanden van de draken koppen kan het geheel comfortabel en betrouwbaar worden gesloten. 

48,45

Lengte

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  1  stuk(s) op voorraad

Kumihimo techniek van vlechten

Het leer is zoals gezegd in een stevig koord gevlochten, dit worden gedaan door middel van de zogenaamde Kumihimo techniek. Deze techniek is een van oorsprong Japanse manier van vlechten, “kumi” staat voor vlechten en “himo” staat voor koord. Bij het toepassen van deze techniek wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde Kumihimo disk waaraan de lederen draden kunnen worden bevestigd. Door deze ambacht op de juiste wijze toe te passen ontstaat een prachtig lederen koord waarvan alleen de beste zijn geselecteerd voor dit sieraad.

Draken staan symbool voor kracht en macht

Draken komen voor in veel culturen maar opmerkelijk genoeg is het bestaan van deze dieren nooit bewezen, totdat het tegendeel bewezen is noemen we het dan ook mythische beesten. Ze komen over de hele wereld in veel verschillende vormen voor maar het meest voorkomende is toch het vliegende, reusachtige beest wat zelfs in staat is om met vuur te spuwen. Het beest staat symbool voor pure kracht en macht en nu heb jij de mogelijkheid om deze mythe in tweevoud om jouw pols te dragen!

Lengte: 21cm

Interne perimeter: 18cm

Echt lederen Kumihimo mannen armband met RVS draak hoofden sluiting heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Echt lederen Kumihimo mannen armband met RVS draak hoofden sluiting


Aanbevolen Sieraden: