opc_loader

 

De mooiste trends in sieraden en accessoires

Het uitkiezen van een nieuw sieraad kan nogal eens zorgen voor wat stress in sommige gevallen. Want welk sieraad is op dit moment helemaal in? En welk sieraad past goed bij mij, bij mijn stijl en bij de andere sieraden? Hoewel dit soort vragen vaak opborrelen, is het wel ontzettend leuk om te zoeken naar nieuwe sieraden en accessoires. Toch wil je vaak ook wat originele sieraden kopen zodat je niet dezelfde oorbellen en ketting hebt die de buurvrouw ook heeft. Gelukkig kan je hieronder maar liefst 3 tips lezen die jou zullen helpen om de mooiste trends te onderzoeken in de wereld van sieraden en accessoires. Lees dus vooral door als je ontzettend geïnteresseerd bent in het geven en kopen van sieraden. 

 

 

Trend 1: de vingerafdruk ketting

De eerste trend die je waarschijnlijk voorbij zult zien komen, is een hele bijzondere ketting namelijk de vingerafdruk ketting. Maar wat is zo’n vingerafdruk ketting precies voor een ketting? Eigenlijk is zo’n ketting een hele simpele ketting. Je koopt namelijk simpelweg een ketting waarop een vingerafdruk gegraveerd is. Iedere vingerafdruk is natuurlijk ook uniek waardoor niemand dezelfde ketting kan en zal dragen. Je kunt daarnaast ook er zelf voor kiezen in hoeverre je de vingerafdruk wilt zien op de ketting. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten ketting die je kunt kiezen. Zo heb je een ketting met een hartje maar ook een ketting met een rondje of een tag. De keuze is dus enorm groot en zorgt er daardoor ook voor dat deze trend zo populair is deze dagen.

 

Trend 2: de gouden sieraden

Daarnaast is de trend van 2022 ook het dragen van mooie gouden sieraden. Deze gouden sieraden zijn natuurlijk al een hele tijd zeer populair en dat zullen ze dus ook aankomende jaren nog wel even blijven. Gouden sieraden passen namelijk eigenlijk bij iedere outfit. De gouden sieraden kunnen net even die finishing touch zijn voor je outfit. Ook kunnen gouden sieraden ook gekozen worden met een eigen reden. Wil je juist hele opvallende gouden sieraden? Dan kan dat makkelijk geregeld worden. WIl je juist minder opvallende gouden sieraden? Dan is dat ook zeker geen probleem. Dit komt door het grote assortiment aan gouden sieraden die elke juwelier wel heeft. Er is dus voor ieder wat wils en dat maakt de trend ook zo aantrekkelijk. Neem een kijkje bij Finaste voor het grootste aanbod aan prachtige sieraden.

 

Tip 3: de choker

Hoewel je het je bijna niet voor kan stellen, is het toch echt wel waar. De choker is weer ontzettend populair onder jongeren. Maar de choker is toch al heel lang niet meer een trend? Dat klopt inderdaad ergens wel. De chokers die een paar jaar geleden op de markt kwamen zijn inderdaad nu zeker geen trend meer. Maar er worden de laatste jaren ook nieuwe soort chokers ontwikkeld en verkocht. Het zijn nu niet meer die zwarte dikke chokers alleen. Je kunt namelijk nu ook een choker kopen met kraaltjes die een leuke zomerse vibe met zich meebrengen. Dus hoewel niemand het eigenlijk wil en kan geloven, zal de choker dus zeker deze zomer terugkeren met een leuke en originele eigen twist.