opc_loader

Informatie over de bezorging van je bestellende sieraden

  • Wij bezorgen onze producten in heel Nederland en België.

  • Bestellingen worden bezorgd op dinsdag t/m zaterdag. Bezorgen op zon-, maan- en feestdagen is helaas niet mogelijk.

  • Bezorgtijden zijn tussen 09.00 en 18.00 uur.

  • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product een of twee dagen later wordt bezorgd.

  • Gratis verzending van uw sieraden via een luchtkussen envelop of een brievenbuspakje. 

  • Liever pakket met Track&Trace voor slechts €6,95.


Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaalt. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd. Uw bestelling wordt afgeleverd door Post.nl. Hier hebben wij uitsluitend goede ervaringen mee.
 

Post.nl bezorgt snel en voordelig en gaat voorzichtig met uw bestelling om. Wilt u uw bestelling volgen? Dan kan dat heel handig met een Track&Trace-code. Hier betaalt u €6,95(pakketje) of  €3,95 (brievenbuspakje) voor en deze kunt u gebruiken om uw bestelling online te volgen. Heel handig als u bijvoorbeeld wilt weten hoe laat de bezorger komt.

Gratis verzending voor brievenbuspost

Bestellingen binnen Nederland die door de brievenbus passen versturen wij zonder verzendkosten. U kunt ervoor €3,95 om te betalen voor een Track&Trace code. 
U hoeft niet thuis te blijven om uw bestelling aan te nemen vindt deze tussen de gewone post. Kijk voor kleine sieraden op ikbensieraden.nl en laat ze snel en makkelijk thuisbezorgen zonder u druk te maken over het moment van bezorging. Een bestelling die door de brievenbus kan wordt meteen bij u thuis bezorgd en kan niet bij de buren afgegeven worden.

Wij doen ons uiterste best om onze sieraden aan de hoogste kwaliteitseisen te laten voldoen. Mocht u toch ontevreden zijn, dan kunt u gebruik maken van onze retourgarantie. Dit geldt natuurlijk ook voor breuk of andere schade. Retourneer uw aankoop in dat geval binnen 14 dagen.