opc_loader

Sieraden afrekenen kan door middel van een bankoverschrijving of via iDEAL. U kunt uw sieraden ook bestellen zonder een account aan te maken. Zonder account is het echter niet mogelijk om uw orderstatus te bekijken, wanneer u wel een account aanmaakt kunt u wel uw orderstatus bekijken.

Hoe werkt iDEAL?

Plaats de sieraden van uw keuze in het winkelmandje en klik op afrekenen om te bestellen. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. U klikt vervolgens op de iDEAL-betaalknop en selecteert uw bank, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Voor een bestelling met een iDEAL-betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaalt dus alleen de kosten van uw bestelling.

Betalen via bankoverboeking

- T.n.v

: Ikbensieraden.nl

- Te

: Woerden, Nederlands

-IBAN rekeningnr.

: NL18ABNA0446264644

Overmaken onder vermelding van ordernummer

Afterpay (achteraf betalen van uw sieraden)

Uw voordelen

  • U betaalt pas nadat u de sieraden ontvangen heeft.
  • U heeft een betalingstermijn van 2 weken.
  • U betaalt veilig en comfortabel.
  • Betalen via AfterPay is makkelijk

Met AfterPay betaalt u uw bestelling achteraf. Dit gaat heel makkelijk:


Stap 1
In de online kassa van de webwinkel kiest u voor de betaaloptie 'acceptgiro/achteraf betalen/eenmalige machtiging'.
 

Stap 2
Daarna dient u een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan AfterPay een gegevenscontrole doet. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere uw naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer.


Laatste Stap
Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld kunt u het bestelproces afronden door op bevestigen te klikken. Na verzending van uw bestelling ontvangt AfterPay van ons een signaal dat het betaaloverzicht verzonden kan worden.

Bestelbedrag AfterPay

Uw eerste bestelling is aan een maximum bedrag gebonden. Na betaling van uw sieraden wordt het bedrag waarvoor u een de volgende keer kunt bestellen stapsgewijs verhoogd. Indien u nog openstaande rekeningen heeft bij AfterPay kan het voorkomen dat u een nieuwe bestelling (nog) niet kunt plaatsen. Dit is direct weer mogelijk na betaling van de openstaande rekening.


Annulering

Bij een annulering en of een retourzending blijven 4% van de kosten van uw bestelling staan. Hier vindt u alle info van AfterPay zelf.


Wel een rekening, maar geen sieraden?

Het komt zelden voor, maar als u een rekening ontvangt terwijl u uw bestelling nog niet heeft ontvangen dan is er ongetwijfeld iets mis gegaan bij het verzendproces. Neem dan vooral contact op zodat wij dit snel op kunnen lossen.