opc_loader

Goudkleurige armband afrikaanse geometrische vorm

Artikelnr: AB0251

Afrikaanse sieraden: goudkleurige armband geometrische vorm

Er zijn verschillende soorten schakels gebruikt waardoor het sieraad op prachtige wijze om je pols valt. Vanwege de intensieve bewerking van het materiaal glanst het ontzettend mooi en is het zeer sterk en duurzaam, van deze armband zul je dan ook zeer lange tijd plezier kunnen hebben. Het sieraad weegt 19,5 gram en heeft een lengte van ongeveer negentien centimeter. Met behulp van de stevige, eveneens vergulde, sluiting kun je de armband stevig en met slechts één hand om je pols bevestigen. Omdat de sluiting extra robuust is uitgevoerd hoef je er niet snel bang voor te zijn om dit sieraad te verliezen. De breedte van de schakels tezamen wanneer je de armband draagt, is twee centimeter.

26,35

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  3  stuk(s) op voorraad

Wat is een geometrische vorm

Geometrische vormen kun je eigenlijk het beste samenvatten als vormen die je met een liniaal of passer zelf kan maken. We hebben het dan over vierkanten, cirkels, rechthoeken, driehoeken of vijfhoeken zoals in dit sieraad zijn gebruikt en ga zo maar door. In de Afrikaanse cultuur worden dergelijke vormen al sinds mensenheugenis veelvuldig toegepast. We zien ze bijvoorbeeld terug in de bewerking van hout, ivoor, potten en pannen maar ook bij o.a. schilders en wevers. Door dergelijke vormen samen te verwerken kunnen er zeer mooie combinaties ontstaan, waarvan dit sieraad een goed voorbeeld is.

Achttien karaat goud

Dit is op zeer intensieve wijze gedaan zodat het materiaal mooi glanst, ontzettend hard is en bovendien zeer kleurvast. De armband zal gegarandeerd voor vele jaren blijven glanzen en is ook goed bestand tegen krassen en ander soort beschadigingen. Het sieraad is van ons huismerk Vivienne Stone dat staat al jaren bekend om haargoede kwaliteit sieraden tegen een zeer betaalbare prijs, dit topstuk is daar ook zeker geen uitzondering op.

Goudkleurige armband afrikaanse geometrische vorm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Goudkleurige armband afrikaanse geometrische vorm


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden