opc_loader
Swarovski-sieraden

Stukje geschiedenis van Swarovski

In 1895 begint Daniel Swarovski met zijn eigen bedrijf in het plaatsje Wattens. Wattens, een plaats in Oostenrijk,  ligt aan een spoorweg en dat was toentertijd voor Daniel de meest ideale positie om vanuit te werken. Van daaruit konden de goederen makkelijk en snel vervoerd worden én er was volop gelegenheid, water, om de noodzakelijke elektriciteitsturbines aan te kunnen drijven. De heer Swarovski zorgde goed voor zijn personeel, hij was van mening dat wanneer de mensen met veel plezier in zijn bedrijf werkten ze veel beter zouden kunnen en willen presteren. Hij was dan ook een van de eerste ondernemers die speciaal voor zijn werkgevers een sociaal plan ontwierp en tevens zorgde hij voor een goed onderdak voor hen. Kwam het personeel met ideeën of plannen werden ze ook zeer serieus genomen. Iets waar ze hedendaags nog steeds een voorbeeld aan kunnen nemen.

swarovski-sieraden

Het Swarovski museum

In 1995 werd het museum Swarovski Kristalllwetten geopend. Dit museum staat in Tirol, Oostenrijk. Je vind hier alles, van de hele sieradenlijn tot en met de figuurtjes van Swarovski. Het is zeer zeker de moeite waard om daar een dag te vertoeven. Zo’n 12 miljoen mensen zijn je reeds voorgegaan...

 

Wie dragen onder andere de beroemde Swarovski juwelen

Tijdens grote glamourevenementen zoals bijvoorbeeld de Oscar uitreikingen zie je regelmatig beroemdheden voorbij komen met sieraden of met jurken bewerkt met de prachtige Swarovski edelstenen. Deze sieraden stralen altijd weer een bijzonder luxe uit. Bekende mensen zoals Jennifer Lopez en Kate Moss gingen hiermee over de rode loper. Zij zitten in de luxe positie dat ze geen dure sieraden hoeven te kopen, ze worden meestal gesponsord.

jenever-lopez-swarovski-sieraden

Collectie Swarovski sieraden

Waar bestaat de collectie uit? Deze collectie bestaat uit oorbellen, kettingen, horloges, armbanden, bedels, hangers en zelfs ook uit een speciale herenlijn.

Waar worden de sieraden van gemaakt, welk materiaal gebruik word gebruikt?

Het materiaal wat gebruikt word is metaal. Over dit metaal gaat een laagje rhodium of ook wel genoemd roségoud. De kristallen zijn tere producten waar je met veel zorg mee moet omgaan.

swarovski-kettingen

Kleuren die het modebeeld van 2016 bepalen

Prachtige kleuren zoals mooie roze tinten, turquoise en aquamarijn zijn de opvallendste kleuren in het voorjaar. Met deze kleuren kun je van ieder outfit wel iets heel bijzonders maken. Hiermee creëer je je eigen luxe statement. En dat is wat iedere vrouw wel wil toch?

 

Wat ikbensieraden óók heeft

Bij ikbensieraden hebben wij ook hele mooie luxe items waarmee je ook een chique uitstraling kunt creëren. Het voordeel bij ons is dat je voor veel minder geld zeer mooie sieraden kunt kopen. Onze prijs kwaliteit verhouding is zeker goed te noemen. Laat je verbazen door onze grote diverse collectie. Grote mooie glimmende stenen, bedels, armbanden noem maar op, wij hebben het. Wij bij ikbensieraden, zijn helemaal klaar voor het voorjaar. Nu jij nog. Bestellen bij ons gaat heel eenvoudig en je ziet meteen wat je totale aankoopbedrag is, geen verborgen extra kosten op de laatste pagina! Duidelijkheid, goede service en een snelle levering, dat is waar wij voor staan.

Sieraad 1 tot 4 (van de 4 sieraden). Resultaat:1
Sieraad 1 tot 4 (van de 4 sieraden). Resultaat:1