opc_loader

Statement oorbellen trends voor de feestdagen

Hoe groter, hoe beter. Dat gaat echt niet altijd op, maar wat betreft oorbellen klopt het deze winter zeker. Statement oorbellen zijn weer helemaal terug. En wees gerust; je kunt hier ook heel goed subtiele accenten mee aanbrengen in je outfit. Maar juist in deze donkere wintermaand mag je best uitpakken!

 

Rond of lang?

Dit is de winter van de grote oorringen. Die oorringen hoeven overigens niet per se helemaal rond te zijn. Ook ovaal en rechthoek zijn ideale vormen om groots mee uit te pakken. Je ziet ze momenteel veel in metal look, maar ook zilver en goud zijn prima opties. Sommige exemplaren zijn voorzien van bolletjes, die er ook zijn in verschillende formaten. Qua kleur kun je hiermee nog een accent toevoegen als je kiest voor bolletjes die een andere kleur hebben dan de oorring zelf. Ben je niet van de ronde oorbellen? Wees gerust: ook lange statement oorbellen passen prima deze winter. Ook hierin kun je natuurlijk variëren in kleur en materiaal. Echt opvallen doe je met chandelier oorbellen, die iedere simpele outfit er plotseling feestelijk en classy uit laten zien. Deze oorbellen vol strass steentjes en fringes onderstrepen de uitdrukking ‘dress to impress’!

 

Goud of zilver?

De afgelopen jaren was goud de belangrijkste trend en goud mag ook nu nog steeds. Deze winter is geelgoud de trend. Maar wat we ook zien is dat de populariteit van zilver dit seizoen weer toeneemt. Met name zilveren statement oorbellen zijn nu echte must-haves. Daarbij is het aanbod statement oorbellen divers en creatief, waardoor je echt op zoek kunt gaan naar de oorbellen die het beste bij jouw persoonlijkheid passen. Kies bijvoorbeeld voor oorbellen met geboortesteentjes. Dit zijn kleine edelsteentjes, waarbij iedere maand een eigen soort steentjes heeft. Zo laat je dus op subtiele wijze iets van jezelf zien. Ben je gek op edelstenen? Dan kun je het natuurlijk ook een stukje groter aanpakken, door voor statement oorbellen met een grote steen te kiezen. Saffieren staan bijvoorbeeld heel mooi. Wil je wel statement oorbellen, maar hiermee nog wel kunnen variëren? Dan zijn de zogeheten ‘doortrekoorbellen’ een leuke trend. Deze trek je door het gaatje in je oor, waarna je zelf kunt bepalen hoe ver je de oorbel er doorheen trekt. Zo past deze altijd bij je outfit!