opc_loader
Sieraden aanbieding
pandora

Pandora sieraden

De Pandora sieraden zijn al heel wat jaren erg populair. Het zijn niet de goedkoopste maar wel een van de meest bijzondere sieraden. Wat de Pandora sieraden speciaal maakt is dat je ze naar eigen smaak kunt aanpassen met prachtige bedels. Door je eigen bedel armband samen te stellen wordt ze uniek. Vaak denken mensen meteen aan een bedelarmband wanneer je de naam Pandora roept, maar… Pandora maakt nog veel meer verschillende sieraden. Daar lees je hieronder meer over.

pandora-kop

De geschiedenis achter Pandora

Wellicht vind je het leuk te weten hoe Pandora is uitgegroeid tot een van de grootste sieraden merken. Bekend is dat zij over de hele wereld erg goed verkopen. In 1982 in Denemarken was er een goudsmit die samen met zijn vrouw een juwelierswinkel opende. Samen gingen zij op zoek naar bijzondere sieraden in zowel het binnen- als in het buitenland om deze in hun eigen winkel te kunnen verkopen. Zo haalde ze hun sieraden bijvoorbeeld ook uit Thailand. De vraag naar bijzondere sieraden groeide verder en de goudsmit en zijn vrouw besloten om twee sieradenontwerpers in dienst te nemen om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met vele werknemers en zijn de sieraden in meer dan 20 landen te koop.

pandora-sieraden

Waar staat Pandora bekend om

De bedelarmbanden van Pandora zijn het meest bekend. Echter, het sieradenmerk Pandora maakt nog veel meer dan alleen maar bedelarmbanden. Ook fabriceert het sieradenmerk ringen, oorbellen, colliers, hangers en kettingen.

Voor de armbanden zijn speciale charms te koop. Deze charms (bedels) zijn in vele kleuren, soorten, vormen en maten te verkrijgen. Zo kun je eenvoudig je eigen armband samenstellen. Een Pandora armband is in de basis vrij eenvoudig maar wel heel mooi. Versieren is dan ook niet perse noodzakelijk maar maakt het wel mogelijk om je eigen statement te maken.

sieraden-van-pandora

Materialen

De materialen die worden gebruikt voor de Pandora armbanden zijn goud (14 karaat), zilver en leer. Ook bij de kettingen, hangers, oorbellen en ringen kom je deze materialen weer tegen. Ze worden gecombineerd met diverse stenen en ze bestaan in tientallen verschillende kleuren. Murano glas, Braziliaans hout en emaille zijn ook veel gebruikte materialen bij de charms. In totaal zijn er wel meer dan 600 bedels verkrijgbaar.

 

Unieke bedels

De Pandora bedels zijn uniek en in vele verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Er zijn onder andere letters uit het alfabet zodat je vele namen kunt vormen maar ook sterrenbeelden, dieren, budha, hartjes, sterretjes, voorwerpen bedels en ga zo maar door. Door het grote aanbod uit verschillende bedels kun je een heel persoonlijke armband maken. Pandora bedels voor je armband kopen doe je in etappes en meestal niet alles in een keer. Je spaart er eerst voor en kiest daarna zorgvuldig je volgende bedel uit.

 

Pandora sieraden kopen

Pandora sieraden zijn best wel prijzig en daarom niet voor iedereen weggelegd. Er zijn gelukkig heel veel leuke alternatieven te vinden welke dicht in de buurt komen van de Pandora sieraden en ook even mooi zijn. Ikbensieraden heeft een groot aanbod aan mooie en goede sieraden welke bovendien ook nog eens goed betaalbaar zijn. Heb jij ook niet liever méér sieraden voor minder geld? Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief verzendkosten. Je ziet dus in een oogopslag welke prijs je betaalt.

 

Indien je een vraag hebt, stel deze dan gerust. Wij beantwoorden hem met alle plezier.