opc_loader

Oorbellen knopjes zilveren zeester S925

Artikelnr: OB0063

Zilveren zeester oorknopjes

Wanneer je op zoek bent naar een stel mooie oorknopjes, kan het soms lastig zijn om een keuze te maken, omdat oorbellen of oorknopjes soms beter staan bij een specifieke outfit of zelfs bepaalde make up of gezichtsvorm. Daarnaast koop je soms sieraden voor een bijzondere specifieke gelegenheid en passen ze perfect bij de outfit die je op die dag draagt, maar draag je ze daarna slechts zelden, simpelweg omdat ze niet passend zijn. Wanneer je op zoek bent naar mooie knopjes die je elke dag kunt dragen naar je werk, op vakantie en op bijzondere gelegenheden dan zijn deze zilveren zeester oorknopjes een zeer goede keuze.

Stijlvol en speelse oorknopjes in de vorm van een zeester

De zeester komt voor in verschillende soorten en maten en is te zien in de Europese zeeën, maar ook in de Atlantische oceaan en langs de Noord Amerikaanse kust. De zeester is eigenlijk bij iedereen wel bekend en wordt ook vaak in gedroogde vorm weleens gebruikt ter decoratie in diverse interieurs. De zeester wordt ook qua vorm zeer veel gebruikt in onder andere sieraden. De vorm van de zeester is nooit gelijk en is erg mooi om te zien en ook uniek.

Bij deze oorknopjes hebben we ook te maken met een prachtige uitstraling en de welbekende vijf armen van de zeester. Wat veel mensen niet weten, is dat de zeester verschillende lengtes armen heeft. Ook de armen van de ster zijn niet allemaal even gelijk, zodat je kunt spelen en afwisselen met de manier waarop je deze stijlvolle knopjes draagt.

Duurzaam materiaal met een prachtige kleur

De oorknopjes zijn gemaakt van 92.5% Sterling zilver, wat een zeer populair materiaal is voor de productie van vele sieraden. De reden dat Sterling zilver zo populair is, is omdat het relatief goed betaalbaar is en daarmee de prijs positief beïnvloed. Het belangrijkste is echter de prachtige kleur en glans van Sterling, die deze knopjes zeer stijlvol maken en ze er echt uit laat springen. Bijkomend voordeel van het gebruik van Sterling zilver is de hardheid van het materiaal. Sterling zilver is zeer sterk en relatief krasbestendig. Je kunt er dan ook van op aan dat je jarenlang plezier van deze knopjes zult beleven en ze niet bij het minste of geringste zullen breken of beschadigd zullen raken.

18,95

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad
Oorbellen knopjes zilveren zeester S925 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oorbellen knopjes zilveren zeester S925


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden