opc_loader

Mannen roestvrij stalen ring draak klauw

Artikelnr: MR0004

Mannen ring draak klauw

Deze stoere ring voor mannen is een van de topstukken van het merk Geshe-Urban Pulse. De ring is volledig vervaardigd van roestvrij staal wat de stoere uitstraling erg ten goede komt. De mannelijkheid van deze ring wordt nog eens benadrukt door de prachtig vormgegeven draken klauwen waarmee het sieraad is uitgerust. De nagels van de klauwen schuiven schuin over elkaar waarmee de ring een soort open sluiting heeft gekregen. Een ring als deze kom je zeker niet snel tegen!

28,85

Binnen Omtrek

  • 57mm
  • 59,5mm
  • 62mm
  • 64,5mm

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  2  stuk(s) op voorraad

De feiten 

Het totale gewicht van dit sieraad voor aan je vinger is tien gram. Op het breedste deel, bij de aanzet van de draken klauw, meet de ring zestien millimeter breed. Het is geheel gemaakt van roestvrij staal en in twee maten verkrijgbaar. De eerste maat heeft een binnenomtrek van 59,5 millimeter en een totale diameter van 18,85 millimeter. De twee maat heeft een binnenomtrek van 62 millimeter en een totale diameter van 19,84 millimeter.

De draken klauw

Met de levensechte draken klauwen, die met veel oog voor detail een belangrijk deel van deze ring vormen, draag je echt iets bijzonders aan je vinger. Draken zijn tot op heden mythische beesten omdat het bestaan ervan nooit bewezen is. In veel culturen spelen ze echter een zeer belangrijke rol. Over de hele wereld, met name in de Oosterse culturen, komen ze met regelmaat voor in boeken en afbeeldingen. Het meest voorkomende en bekende gedaante is toch wel dat grote, vuurspuwende en vliegende beest met een angstaanjagend voorkomen. Dit schepsel staat overal symbool voor pure kracht en macht.

Uniek ontwerp

Wanneer je besluit deze prachtige en kwaliteit hoogwaardige ring van roestvrij staal aan te schaffen, verzeker je jezelf niet alleen van iets unieks wat met veel oog voor detail is vormgegeven. Je verzekert jezelf ook van het feit dat de vinger waaraan je het draagt een zeer ruige en mannelijke uitstraling zal hebben.
 

Mannen roestvrij stalen ring draak klauw heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Mannen roestvrij stalen ring draak klauw


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden