opc_loader

Laat de sieraden naar jou thuis bezorgen

Sieraden worden al sinds jaar en dag door mensen over de hele wereld gedragen. Al in het oude Egypte en ook tijdens het Romeinse rijk waren sieraden erg in trek blijkt uit de vele archeologische opgravingen. Sieraden zijn uiteraard wel behoorlijk doorontwikkeld en tegenwoordig zijn sieraden ook een stuk laagdrempeliger. Vroeger was het dragen van sieraden alleen mogelijk voor de allerrijksten en was dit ook voornamelijk een statussymbool. Jaren later werden sieraden steeds meer geschikt voor een breder publiek en worden sieraden niet alleen exclusief gedragen bij speciale gelegenheden, maar worden deze op alle dagen van de week gedragen.

 

Steeds meer sieraden worden online verkocht

Er zijn natuurlijk zeer veel verschillende soorten sieraden, van broches tot oorbellen en van kettingen tot armbanden, elke jaar komen er weer nieuwe varianten op de markt. De laatste jaren is er ook in de manier van verkoop een verandering zichtbaar en is er een trend zichtbaar, waarbij steeds meer mensen kiezen voor het online kopen van hun sieraden. Diverse juweliers hebben een professionele webshop, waar je een ongekend aanbod hebt aan sieraden voor zowel mannen als vrouwen. Ikbensieraden.nl is een goed voorbeeld van een van deze webshops die steeds meer in populariteit toeneemt.

 

Voordelen van online shoppen

Er zitten natuurlijk een aantal voordelen verbonden aan het online bestellen van je sieraden. In veel gevallen is een webshop vele malen overzichtelijker, omdat diverse productcategorieën makkelijk te vinden zijn en er bij vrijwel elk product een beschrijving aanwezig is die je meer informatie geeft over het product. Deze informatie kan gaan over de geschiedenis of de betekenis van het sieraad, het gebruikte materiaal en het merk en natuurlijk de maten van het sieraad. Wanneer je bij een juwelier naar binnenloopt, is er soms zoveel uitgestald dat je makkelijk over zaken heen kijkt, terwijl je in webshops als ikbensieraden.nl gericht specifieke producten snel kan vinden. In veel gevallen is het online shoppen ook vaak net wat voordeliger dan bij de juwelier, wat natuurlijk ook niet verkeerd is.

 

Verzenddozen beschermen het product

Wanneer je online sieraden gaat bestellen, dan is het bezorg gedeelte natuurlijk iets dat zeer belangrijk is, want je wil dat jouw product snel en vooral schadevrij bij jou thuisbezorgd worden. De dozen waarin sieraden dan ook verstuurd worden zijn hierbij bepalend. De dozen dienen van een goede kwaliteit te zijn en niet bij het minste of geringste te breken. In sommige gevallen past een pakket niet door de brievenbus, omdat het sieraad en het beschermde materiaal in een doos verpakt is die net te groot is. 

 

Makkelijk stapelbare en sterke dozen 

Om ervoor te zorgen dat de dozen in de distributiecentra heel blijven, wordt er in veel gevallen ook gebruik gemaakt van een zogenaamde omlopende, dubbelgevouwen en verlijmde rand- en hoekbescherming. Deze techniek zorgt ervoor dat de verzenddozen extra stabiel zijn en daarnaast ook makkelijk te stapelen zijn. Het is niet voor niets dat dit soort dozen niet alleen voor het verzenden van sieraden gebruikt worden, maar ook veelvuldig gebruikt worden voor het verzenden van elektrische apparatuur, zoals telefoons en tablets.

 

Een beter milieu telt ook voor ikbensieraden.nl

Het milieu en de natuur is erg belangrijk en ook bedrijven als Ikbensieraden.nl proberen zo goed als mogelijk een steentje bij te dragen aan een beter milieu en duurzaamheid. Dit is onder meer terug te zien in het soort kartonnen dozen die gebruikt worden voor het verzenden van de verschillende producten. Deze verzenddozen zijn namelijk niet alleen van de beste kwaliteit op het gebied van bescherming, maar ook gemaakt van duurzaam en gerecycled karton.

 

Gebruiksvriendelijke retourdoos wanneer het product niet bevalt

Het kan natuurlijk onverhoopt voorkomen dat je een product in een webshop bestelt dat toch niet aan de verwachting blijkt te voldoen of waarvan de maat niet correct is. In de meeste gevallen kun je het product kosteloos retourneren. Er zijn tegenwoordig ook steeds meer retailers die hierbij gebruik maken van verzenddozen die opnieuw gebruikt kunnen worden. Deze gebruiksvriendelijke kartonnen dozen zijn voorzien van een dubbele plak- en sluitstrip, wat als voordeel heeft dat de doos niet kapot gemaakt hoeft te worden om deze te openen en dezelfde doos gebruikt kan worden voor een eventuele retournering van het product.