opc_loader

Koppel horloges romeinse cijfers

Artikelnr: HO0020

Tijd is een schaars goed en tegenwoordig zijn we allemaal altijd druk en bezig. In onze Westerse samenleving, is het dan ook belangrijk dat we effectief met tijd omgaan en zorgen dat we op tijd op afspraken komen. Ondanks dat we tegenwoordig bijna allemaal een smartphone hebben en deze de rol van diverse andere apparatuur heeft overgenomen, gebruiken we nog altijd een horloge. Door de functies van de telefoon gebruiken we steeds minder vaak de wekker, ook maken we steeds minder foto’s met een camera, maar gebruiken we de telefoon. Een rekenmachine is erg ouderwets en ook hiervoor gebruiken we onze smartphone. Een horloge heeft echter nog een andere functie dan alleen het meten van de tijd en dat is dan ook de reden dat het dragen van een horloge nooit uit de mode raakt. Een horloge is namelijk een sieraad en wordt ook gedragen voor de uitstraling. Ben jij op zoek naar een stijlvol horloge met een bijpassende variant voor jouw partner? Check dan nu dit stijlvolle koppel horloge van EYKI met Romeinse cijfers.

47,59

Voor

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Benadruk de innige band met jouw partner met een koppelhorloge

Een sieraad is gemaakt ter decoratie en als versiering van het lichaam. Ook kan een sieraad een extra betekenis met zich meebrengen. Een voorbeeld hiervan is, wanneer een innige band tussen twee mensen kan worden benadrukt met een sieraad. Ikbensieraden.nl heeft diverse koppelsieraden in het assortiment. Ook voor horloges vind je nu een aantal prachtige koppelvarianten, zoals dit EYKI koppelhorloge. Dit horloge komt in een set van twee met een mannelijke pasvorm en een vrouwelijke pasvorm, zodat jij en je partner niet alleen een prachtig horloge dragen, maar ook altijd een sieraad bij je hebben die de innige band en de liefde tussen jullie twee benadrukt.

Klassiek horloge dat op meerdere outfits gedragen kan worden

Dit koppelhorloge is een zeer klassiek horloge met dito uitstraling. De wijzerplaat is wit gekleurd en de uren zijn aangeduid met Romeinse cijfers. Het horloge heeft een glanzende zilverkleur en is rond de wijzerplaat afgewerkt met een prachtige koperkleurige rand. Deze kleur komt ook weer terug in de wijzers die dezelfde kleur hebben en ook een klassiek design hebben. De koperkleur past op haar plaats ook weer uitstekend bij de band van het horloge die een bruine kleur heeft. De details op dit horloge zijn van een hoog niveau en de kleuren zijn erg goed op elkaar afgestemd. Dit horloge is een klassiek horloge, maar is verfijnd in het design en heeft een subtiel formaat, waardoor deze op meerdere outfits gedragen kan worden. De vrouwelijke variant van dit koppel horloge is een stuk kleiner dan de mannenversie en heeft ook een dunnere band en een kleinere wijzerplaat, waardoor deze een meer subtiele en vrouwelijke uitstraling heeft.

Koppel horloges romeinse cijfers heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Koppel horloges romeinse cijfers


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden