opc_loader

Platina(witgoud) vergulde zilveren slang ketting dames ster hanger met zirkonia

Artikelnr: ZK0078

Zilveren slang ketting ster met zirkonia

Deze ketting van ons huismerk Geshe is zilver kleur en is geschakeld middels een zogenaamde slang schakel. De ketting heeft een lengte van 42 centimeter, dit kan door middel van de handige extra schakels aan het einde van de ketting verlengd worden met 8 centimeter waardoor de totale maximale lengte op 50 centimeter komt. Je sluit het geheel makkelijk en comfortabel met slechts één hand door de handige spring ring sluiting aan het einde van de ketting. Deze is lekker robuust uitgevoerd waardoor je er niet bang voor hoeft te zijn dat je dit sieraad snel zal verliezen.

48,85

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Hanger in de vorm van een ster

De hanger die aan de ketting is bevestigd is eveneens gemaakt met een prachtig glanzende en krasbestendige laag witgoud (platina). Wat deze hanger erg fraai en bijzonder maakt, is dat de ster is ingezet met een enorme zirkonia die uit één stuk vervaardigd is in de vorm van een ster. Het goud van de hanger valt op zeer sierlijke wijze over de punten van de stervormige zirkonia, werkelijk een lust voor het oog!

Een enorme zirkonia

Zoals gezegd is de stervormige zirkonia gemaakt uit één stuk. Met zijn lengte en breedte van maar liefst 1 centimeter is het gerust een zeldzaam grote zirkonia te noemen. Vanwege de uiterst precieze slijping met veel schakeringen zal het fel fonkelen in talloze kleuren wanneer het aan (zon)licht wordt blootgesteld.

Zirkonia, de synthetische diamant

Een echte diamant van deze grote zou onbetaalbaar zijn maar wist je dat zirkonia’s met het oog nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte diamant? Waar moeder natuur er duizenden jaren over doet om een diamant onder hoge druk te vormen heeft de mens een methode gevonden om dit proces aanzienlijk te versnellen. Deze zirkonia is prachtig helder en van zeer hoge kwaliteit. Een van de topstukken van Geshe!

Platina(witgoud) vergulde zilveren slang ketting dames ster hanger met zirkonia heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Platina(witgoud) vergulde zilveren slang ketting dames ster hanger met zirkonia


Aanbevolen Sieraden: