opc_loader

Wensenlijst

Sieraden aanbieding
6,95
zilveren-ketting-DNA-double-helix-silver-plated

Zilveren ketting DNA double helix silver plated

Artikelnr: ZK0079

Zilveren ketting DNA double helix silver plated

Deze prachtige ketting van ons huismerk Vivienne Stone is voorzien van een mooie laag glanzend zilver en aan de ketting pronkt een in het oog springende dubbel helix DNA hanger. Ons huismerk Vivienne Stone staat reeds jaren bekend voor haar sieraden van uitzonderlijk hoge kwaliteit voor een bijzonder betaalbare prijs.

De ketting zelf is samengesteld uit een sierlijk vervaardigde gourmetschakel en is voorzien van een gedetailleerd afgewerkte veersluiting, hiermee sluit je het sieraad eenvoudig en betrouwbaar met slechts één hand. De solide hanger is uitgerust met twee stevige bevestigingspunten aan de bovenzijde en hangt door deze wijze van bevestigen vervolgens verticaal aan de ketting.

Zowel de ketting als de hanger zijn voorzien van een laagje mooi glanzend zilver. Hierdoor is het niet alleen een opmerkelijk mooi geheel geworden maar ook nog eens zeer goed bestand tegen slijtage. Met dit sieraad kun je er dan ook gerust op zijn dat je er nog vele jaren plezier van zult hebben.

18,45
x


 Voor 16.00 uur besteld = Volgende (werk)dag in huis.

Zet op sieraden wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
 3 stuk(s) op voorraad
Verzendmethode
Post NL envelop (geen track&trace) (Levertijd +/- 1 werkdag):
0,00
Levertijd:
Levertijd +/- 1 werkdag

DNA double helix

De hanger staat symbool voor een zogenaamde DNA double helix, maar wat is DNA nu eigenlijk precies? Ieder levend wezen is opgebouwd uit miljarden cellen, iedere cel heeft als kern een molecuul en iedere molecuul heeft in zijn kern DNA. Het DNA dat hierin zit is uniek voor ieder individueel wezen en is de kern van ons bestaan.

Het super kleine DNA ziet er onder een hele sterke microscoop uit als een soort wenteltrap, dat noemen ze de helix. Het is een dubbele helix omdat de twee leuningen van de wenteltrap, oftewel de zijkanten van de helix, in tegengestelde richting van elkaar zijn gedraaid. De rechte stukjes die de leuningen van de wenteltrap met elkaar verbinden noemen ze de treden.

Een unieke ketting

Deze ketting is dus met recht uniek te noemen omdat ieder DNA uniek is en bovendien de kern van ons bestaand vormt. Nu heb jij de uitgelezen kans om dit bijzondere sieraad in bezit te krijgen.

Zilveren ketting DNA double helix silver plated heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden