opc_loader

Steen ketting twee tonen driehoek

Artikelnr: NK0034

Steen ketting twee tonen driehoek

Wanneer je op zoek bent naar excentrieke ontwerpen en bijzondere vormen ben je bij Butair aan het juiste adres. Deze reputatie bewijzen de ontwerpers van het originele merk Butair maar weer eens met deze geweldige ketting.

De ketting zelf is gemaakt van ontzettend sterk materiaal en is afgewerkt met een royaal aangebrachte goudkleurige laag. Voor de opbouw is gekozen voor de tijdloze en stijlvolle schakel van het type jasseron. Maar waar het eigenlijk allemaal om draait bij dit sieraad is de hanger die aan de ketting hangt. Het is een prominent aanwezige driehoek in de kleuren wit en zwart bestaande uit twee verschillende steensoorten, daarover zo meer. Aan de bovenzijde van de driehoek is een gaatje in de stenen geboord waar de ketting doorheen is gehaald. Dit maakt het mogelijk de ketting van de driehoek te verwijderen waardoor je hem los kunt gebruiken of er een andere ketting aan kunt doen.

De howliet edelsteen

Het witte gedeelte van de driehoek is gemaakt van de edelsteen howliet. Howliet kenmerkt zich door de overwegend witte kleur met blauwe aders. De diepere werking van dit type edelsteen is dat het kalmerend werkt en positieve eigenschappen bevorderd. De steen ondersteund de persoon die het draagt zijn eventuele boosheid en woede in de hand te houden en ook om wat minder kritisch te zijn. Verder heeft een positieve uitwerking op het geheugen en het geduld.

De jaspis zebra halfedelsteen

Het zwarte gedeelte met de witte strepen is gemaakt van de halfedelsteen jaspis zebra. Jaspis kenmerkt zich door de diverse kleuren waarin het voorkomt en verschillende gestreepte patronen. De zebra variant is dus zwart met een wit gestreept patroon. De diepere werking van deze halfedelsteen is dat het een beschermende werking heeft. Daarnaast helpt de steen je met realiseren van je ambities doordat het je moed geeft, assertief maakt en minder vatbaar maakt voor eventuele angsten.

18,95

Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  1  stuk(s) op voorraad
Steen ketting twee tonen driehoek heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Steen ketting twee tonen driehoek


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden