opc_loader

Unisex ketting goudkleurig de god allah munt

Artikelnr: GPK0014

Unisex ketting met goudkleurige de god Allah munt

Sieraden vormen al voor honderden jaren een belangrijk accessoire voor vele mensen. Sieraden hebben verschillende functies. Sommige sieraden worden louter gedragen voor de looks en de uitstraling en vormen een onderdeel van de outfit. Andere sieraden kunnen ook een betekenis of een specifieke waarde met zich meebrengen, zoals bijvoorbeeld een familiesieraad of een sieraad die als talisman gebruikt kan worden. Wanneer het gaat om sieraden met een betekenis dan is dit religieuze sieraad een zeer mooi exemplaar, waarbij jij je liefde voor Allah voor altijd bij je draagt in een prachtig goudkleurig sieraad.

32,95

Uitverkocht

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.  

Voorraad
Voorraad:
  0  stuk(s) op voorraad

Een religieus sieraad die kracht en hoop geeft en is een prachtig cadeau

Religie is voor veel mensen een belangrijk onderdeel in het leven. Religie geeft kracht, hoop, steun en ook vertrouwen en liefde voor de medemens. Er zijn verschillende soorten godsdiensten over de hele wereld en diverse vertakkingen per geloofsovertuiging. De Islam is de religie met de grootste groep volgers. Voor moslims is Allah de almachtige god en het dragen van een sieraad specifiek met een Arabisch Allah symbool is dan ook bijzonder speciaal en waardevol. Wanneer je jouw partner of een familielid wil verrassen of een hart onder de riem wil steken wanneer deze bijvoorbeeld door een moeilijke tijd gaat dan is deze ketting een zeer mooi cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden en extra waarde met zich meebrengt.

Stijlvolle religieuze ketting geschikt voor heren en dames

Deze Allah ketting is natuurlijk veel meer dan een simpele ketting die alleen voor de sier wordt gedragen. Uiteraard is de symbolische betekenis en bescherming veel sterker. Het moet echter gezegd dat deze ketting niet alleen een religieus symbool is, maar ook prachtig is om te zien. De ketting is van het merk Geshe en is volledig goudgekleurd. De ketting bestaat uit fijne goudkleurige schakels. De hanger is een ronde munt volledig in goud. De structuur van de munt is echter variërend, waardoor er nog meer nadruk op het Arabische schrift en het Allah symbool komt te liggen. De munt heeft een glanzende rand en een borduurstructuur in het goud aan de binnenkant van de munt, waardoor het schrift nog beter tot uiting komt. Deze ketting is zeer geschikt voor zowel heren als dames.

ketting 50cm+ verlengketting 5cm

goud vergulde koper 

Unisex ketting goudkleurig de god allah munt heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Unisex ketting goudkleurig de god allah munt


Aanbevolen Sieraden:

Laatst bekeken sieraden